Spor
  • 21.3.2015 11:58

Derbi öncesi Beşiktaş'a çifte müjde

Spor Toto Süper Lig'de yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak Beşiktaş'ta sakat oyunculardan gelen haberler, Club Brugge yenilgisinin olumsuz etkilerini hafifletti.
Sivasspor karşılaşmasında adalesinde yırtık oluşan ve Club Brugge ile UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan 2 maçta da forma giymeyen Jose Sosa, bu problemini tamamen atlattı ve dün sabah yapılan antrenmanda yer aldı.
Dizindeki ödem sebebiyle Brugge’le deplasmanda oynanan maçın kadrosunda yer almayan ve önceki günkü rövanşta da yedek kulübesinde oturan Atiba Hutchinson'ın da, sakatlığını tamamen atlattığı bildirildi.
Teknik direktör Slaven Bilic’in, ilk 11’in değişilmez ismi olan bu ikiliyi, yarın oynanacak Fenerbahçe derbisinde beraber görevlendirmeyi planladığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:27

İLGİLİ HABERLER