Spor
  • 30.4.2013 01:28

Dev maç için geri sayım başladı!

Sarı-lacivertliler, kritik mücadelenin hazırlıklarına ara vermeden başladı. Fenerbahçe, bugün yapacağı antrenmanla Benfica maçı hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayacak.

Fenerbahçe, Kayserispor galibiyetinin ardından gözünü tarihi Benfica maçına çevirdi. Sarı-lacivertliler, kritik mücadelenin hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Kayserispor'u 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü. Sarı-lacivertliler, perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde 1-0'ın rövanşında oynayacağı Benfica maçının mesaisine start verdi.

Fenerbahçe'nin 2 Mayıs Perşembe günü Benfica ile Lizbon'da oynayacağı tarihi karşılaşma saat 22:05'te Star TV ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak. 
Fenerbahçe, bugün Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla Benfica hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayacak. Sarı-lacivertliler, bu çalışmanın ardından saat 18:00'de Lizbon'a hareket edecek.
"AZ HATA YAPARSAK FİNALİ GÖRÜRÜZ"
Fenerbahçe'nin İsviçreli oyuncusu Reto Ziegler, Lizbon'dan zaferle döneceklerine inanıyor. Benfica karşısında ilk maçta elde ettikleri küçük avantajı değerlendireceklerini belirten Ziegler, "Az hata yaparsak finali görürüz" dedi.
Reto Ziegler, UEFA Avrupa Ligi'nde finale inanıyor. Fenerbahçe'nin Benfica ile deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa ligi yarı final rövanş maçı öncesinde Fenerbahçe TV’ye  açıklamalarda bulunan İsviçreli oyuncu, az hata yapan takımların finali göreceğini söyledi.
İlk maçta haklı bir galibiyet aldıklarının altını çizen Ziegler, "Şimdi yeniden hazırlanmak gerekiyor. Benfica çok iyi bir takım. Onlara saygı duyuyoruz. Küçük bir avantaja sahibiz ve bunu iyi değerlendirmek istiyoruz” dedi.
Lizbon’dan zaferle dönmek istediklerini belirten İsviçreli oyuncu, “UEFA Avrupa Ligi’nin en iyi defanslarından birine sahip olduğumuzu gösterdik. Bu avantajla birlikte Lizbon’dan yeniden bir zaferle dönmek istiyoruz" diye konuştu.
Benfica'nın gole ihtiyacı olduğunu, bu nedenle çok agresif olacaklarını ve hücum oynayacaklarını ifade eden Ziegler, "Bizim de çok yüksek konsantrasyonla oynamamız, dikkatli oynamamız, topa sahip olmamız ve hata yapmamamız gerekiyor. Çok büyük bir mücadele olacak, sportif bir kavga gibi olacak adeta. Az hata yapan takımlar finali görecek" açıklamasını yaptı.

ntvspor

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER