Spor
  • 16.11.2012 15:32

Dev sponsorluk sona eriyor

TÜRK Hava Yolları (THY), aralarında dünyanın en ünlü futbolcularından Messi’nin de futbol oynadığı FC Barcelona ile yaptığı sponsorluk anlaşmasının 2013 yılı Haziran ayında sona ereceğini açıkladı.

“Türk Hava Yolları’nın, Katalan ekip ile sponsorluk sözleşmesi Haziran 2013’te sona eriyor.  FC Barcelona yöneticileri ve Türk Hava Yolları yöneticilerinin katılımı ile İstanbul’da geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıda, Haziran 2013’te bitecek olan sözleşmenin, Türk Hava Yolları’nın ve FC Barcelona’nın stratejileri gereği tarafların karşılıklı mutabakatı ile uzatılmamasına karar verilmiştir.

Bugüne kadar kulübün özellikle Şampiyonlar Ligi ve yaz turları kapsamında yaptığı maçlarda takımı taşıyan Türk Hava Yolları, 2009 yılından beri takımın resmi havayolu sponsoruydu. Türk Hava Yolları olarak 2013 futbol sezonu sonuna kadar sponsorluğuna devam edeceğimiz FC Barcelona Kulübüne bugüne kadarki gösterdiği dostane ilişki ve işbirliği dolayısı ile teşekkür ederiz.

Türk Hava Yolları, Turkish Airlines Euroleague, Turkish Airlines World Golf Final organizasyonları gibi markasıyla sahiplendiği yeni sponsorsorluk projeleri ve uluslararası tanınırlığa sahip marka tanıtım elçileri ile önümüzdeki dönemlerde de çalışmalarına hız kesmeden devam edecektir.”

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:07

İLGİLİ HABERLER