Noa Lang'ın sözleşmesinde görülmemiş madde!
Galatasaray'ın, Napoli'den satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı Noa Lang'ın transferi için İtalyan kulübüyle çok farklı bir anlaşma yaptığı ileri sürüldü.
Galatasaray ara transfer döneminde kadrosuna ilk takviyesini Napoli'den Noa Lang'ı kiralayarak yaptı. PSV Eindhoven ve Roma'nın da talip olduğu oyuncu için İtalyan kulübüyle sıkı bir pazarlığa girişen sarı kırmızılılar, Lang'ı 2 milyon euro kiralama bedeli ve 28 milyon euro satın alma opsiyonuyla transfer etti.
Bu arada Galatasaray ile Napoli arasında 4 gün süren pazarlıklar sonucunda, Hollandalı futbolcunun sözleşmesinde çok farklı bir maddeye yer verildiği de ileri sürüldü.
Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, sezon sonunda Noa Lang'ın satın alma opsiyonunu kullanmaması durumunda Napoli'ye 2 milyon euroluk bir tazminat ödeyecek.
Bu durumda 22 yaşındaki sol kanat oyuncusunun kiralama maliyeti 2 milyon eurodan 4 milyon euroya çıkmış olacak.
Güncellenme Tarihi : 26.1.2026 12:36