Gündem
  • 20.1.2014 00:17

Devlet Bahçeli bu kez güldürdü

Zaman zaman yaptığı esprilerle yüzleri gülümseten MHP lideri Devlet Bahçeli, AK Parti'yi eleştirirken yine esprili bir dil kullandı.

MHP Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Küçükçekmece aday tanıtım töreninde konuştu. Başbakan Erdoğan'ın milleti aldattığını iddia eden Bahçeli, iktidar gücünü şahsına kullanma, bunların hepsi kayıtlara düşmüşse bir yürekli insan gelir seni yüce divana postalar, dedi.

Bahçeli daha sonra yaptığı açıklamada ise yerel seçimleri değerlendirirken esprili bir dil kullandı. İşte Bahçeli'nin konuyla ilgili açıklaması:

"CESARETİN VARSA PARALEL DEVLETLE MÜCADELE ET"

"O gün yaklaşıyor. Bir başkası yüzde 51 olduğunda haydi abbas yolcu diyeceksin. Bu ülke AK Parti'den kurtulmalıdır. Yoksulluğa rüşvete dur diyecek biri gelmelidir. Kendisini yıkan iç ve dış odaklar kimlerdir. Kimdir bu paralel devlet. Kimdir seni yıkan. Cesaretin varsa bu paralel devletle de mücadele et.

"HALİÇ'TE 40 DEFA YIKAYACAĞIM"

*Fatih'te bir levha (afiş) gördük. Türkiye haritasının üzerinde yıka bunu diyor. Temiz bir Türkiye isteniyor. Esnaflar da duysun ne kadar Omo varsa Tursil varsa ne kadar Persil varsa alayını alacağım. Haliç'e dökeceğim Ak Parti'yi 40 defa yıkayacağım.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:22

İLGİLİ HABERLER