Asayiş
  • 14.11.2020 15:55

Direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın canından oldu

Trabzon'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Trabzon'da feci bir kaza meydana geldi. Trabzon'da seyir halinde olan ve içerisinde 5 kişinin olduğu araç, kadın sürücü Duygu Deniz Köse'nin (28) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere saplandı. Kazada kadın sürücü aracın içerisinde sıkışarak yaşamını yitirdi.

KADIN SÜRÜCÜ DUYGU DENİZ KÖSE HAYATINI KAYBETTİ

Trabzon'da seyir halinde olan ve içerisinde 5 kişinin olduğu araç, kadın sürücü Deniz Köse'nin (28) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere saplandı. Kazada kadın sürücü aracın içerisinde sıkışarak yaşamını yitirdi.

Trabzon'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Araçta bulunan 3 çocuk ve 1 yetişkin kadın bariyerlere çarpmanın etkisiyle yola savruldu.Kazada araç sürücüsü kadın hayatını kaybetti,3 çocuk ve bir yetişkin kadın ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.Yaralılardan bir kişinin durumu ağır olduğu öğrenildi.

Trabzon'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Ortahisar ilçesi Beşirli mahallesinde yeni sahil yolu üzerinde trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Trabzon'dan Akçaabat istikametine giden 34 UL 6872 plakalı araç seyir halindeyken ani fren yapması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

Trabzon'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Trabzon'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Kazada 3'ü çocuk 4 kişi yaralanırken sürücünün de araç içerisinde sıkıştığı ve hayatını kaybettiği belirtildi. Olay yerine çağrılan ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların birinin durumunun ağır olduğu bilgisine ulaşıldı.

4 KİŞİ YOLA SAVRULDU

Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre, aracın aşırı hızlı olduğunu ve ani fren yapmasıyla birlikte bariyere çarptığı ifade edildi. Kazada araç içerisinde 3'ü çocuk 4 kişi yola savruldu. Polis kazayla ilgili çalışma başlattı.


Trabzon'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var

 

Güncellenme Tarihi : 14.11.2020 16:16

İLGİLİ HABERLER