DİRİ DİRİ YAKILAN VE AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILAN REKLAMCI HAYATINI KAYBETTİ
MEHMET KAYMAK
ADANA- Adana'da, dün akşam kimliği belirsiz kişiler tarafından işyerinde üzerine benzin dökülerek yakılan ve vatandaşlar tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan reklamcı, sabah saatlerinde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Tepebağ Mahallesi 12 Sokak'taki Duran Reklam Ajansı'nda akşam saat 21:30 sıralarında meydana gelen olayda, kimliği tespit edilemeyen 3 kişi tarafından üzerine benzin dökülerek yakılan ajans sahibi Duran Kökçü (30), çevredeki vatandaşlar tarafından ağır yaralı olarak Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.
Vücudunun yüzde 70'i yanan ve acılar içinde kıvranarak, "Ya beni bayıltın ya da öldürün" diye feryat eden Kökçü, burada yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Başkent Hastanesi'nde sabah saatlerinde hayatını kaybetti.
Duran Kökçü, polise verdiği ifadesinde, sevgilisinin yakınları tarafından yakıldığını iddia etmişti. Güvenlik güçleri, olayı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 18:59