DOĞA BEKLERİZ'DEN SONRA KRAUSE'DE STRİPTİZ YAPTI

1 dk okuma
DOĞA BEKLERİZ'DEN SONRA KRAUSE'DE STRİPTİZ YAPTI

Hızlı Özet

Doğa Bekleriz'in striptiz şov yaptığı ''Bak Kim Dans Ediyor'' yarışmasında, bu hafta striptiz yapma sırası Asuman Krause'ye geldi.

Bu haber 23808 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ahbap sözünü tutmadı! Depremzedeler soruyor: Paralar nerede?
Gündem

Ahbap sözünü tutmadı! Depremzedeler soruyor: Paralar nerede?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından konut vaadiyle yaklaşık 158 milyon dolar bağış toplayan, yönetim kurulu başkanlığını Haluk Levent'in yaptığı Ahbap Derneği'nin, aradan geçen 3 yıla rağmen sözünü tutmadığı ortaya çıktı. Bölgede yarım kalan veya hasarlı inşa edilen konutlara tepki gösteren depremzedeler, projenin baştan savma olduğunu belirterek toplanan yardımların akıbeti hakkında şeffaf bir açıklama ve fatura dökümü talep ediyor.

Habervitrini12775 Görüntüleme
Yeditepe'deki pankart skandalına YÖK soruşturma başlattı
Gündem

Yeditepe'deki pankart skandalına YÖK soruşturma başlattı

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezuniyet töreninde yaşanan pankart tartışması yargıya taşındı. YÖK, kamuoyunda geniş yankı uyandıran olayla ilgili soruşturma başlatırken, İstanbul Valisi Davut Gül ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de yaşananlara tepki gösterdi.

Habervitrini11359 Görüntüleme
Erdoğan'dan Ankaralılara teşekkür! Dikkat çeken paylaşım
Gündem

Erdoğan'dan Ankaralılara teşekkür! Dikkat çeken paylaşım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da düzenlenen 36. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin ardından sosyal medya hesabından kapsamlı bir değerlendirme yaptı. Zirvenin başarıyla tamamlandığını belirten Erdoğan, Ankaralılara teşekkür etti. 'NATO 3.0' vizyonu vurgusu yapan Erdoğan, "Avrupa'nın savunma kapasitesini güçlendirmeyi ve ittifakın yeni döneme daha hazırlıklı biçimde uyum sağlamasını hedeflemektedir" dedi.

Habervitrini14245 Görüntüleme
Suriye İçişleri Bakanlığı, Şam bombalamalarından sorumlu hücrenin tutuklandığını duyurdu.
Gündem

Suriye İçişleri Bakanlığı, Şam bombalamalarından sorumlu hücrenin tutuklandığını duyurdu.

Khattab, soruşturmalar tamamlandıktan sonra yetkili makamların hücre üyelerinin kimliklerini, rollerini ve tüm bağlantılarını kamuoyuna açıklayacağını doğruladı ve ayrıntıların soruşturma süreçleri tamamlanır tamamlanmaz duyurulacağını belirtti.

Habervitrini9317 Görüntüleme