DOĞA BEKLERİZ'DEN SONRA KRAUSE'DE STRİPTİZ YAPTI

Hızlı Özet
“Doğa Bekleriz'in striptiz şov yaptığı ''Bak Kim Dans Ediyor'' yarışmasında, bu hafta striptiz yapma sırası Asuman Krause'ye geldi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Son ankette AK Parti ile CHP arasında 4 puan fark var
Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Areda Survey tarafından gerçekleştirilen nisan ayı kamuoyu yoklamasının sonuçlarını köşesine taşıdı. Araştırmaya göre, ekonomi politikasının enflasyonu düşürmede başarısız bulunduğunu ifade edenlerin oranı yüzde 85.3 olarak tespit edilirken, siyasi partilerin güncel oy dağılımı da kamuoyuyla paylaşıldı.

Erdoğan ve Trump, Telefon Görüşmesinde Bölgesel Konuları Değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında bir telefon teması kuruldu. İki liderin diyaloğunda Türkiye-ABD münasebetleri, bölgesel gelişmeler ve küresel meseleler masaya yatırıldı.

Erdoğan, Sudan Başbakanı İdris'i kabul etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sudan Başbakanı İdris'i kabulünde, Türkiye-Sudan ikili ilişkileri ile bölgesel ve küresel konular görüşüldü. Cumhurbaşkanım Erdoğan kabulde, Türkiye'nin Sudan'daki çatışmaların sona erdirilmesi için gayret gösterdiğini, Sudan'a insani yardımların artarak devam edeceğini belirtti.

Naci Görür'den deprem sonrası uyarı: "Bugün olmazsa yarın olur"
Malatya'da meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından, 6 Şubat depremlerine neden olan Doğu Anadolu Fay Hattı (DAF) yeniden gündeme geldi. 'DAF'taki hareketlilik bölgede büyük bir depremi yeniden tetikler mi' sorusunun cevabı merak edilirken, deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Görür, "Bugün olmazsa yarın olur" uyarısından bulunarak çarpıcı ifadeler kullandı.