Spor
  • 29.7.2021 10:29

Dorukhan Toköz ile anlaşma sağlandı! Trabzonspor'a imza atıyor...

Transfer süreci yılan hikayesine dönen Dorukhan Toköz'ün yeni adresi netleşiyor. Siyah beyazlı ekiple mali sıkıntıları aşamayan ve ayrılık kararı alan Dorukhan için ilk resmi hamle geldi. Trabzonspor oyuncu için ilk teması sağladı. Abdullah Avcı, Dorukhan'ı telefonla arayıp bordo mavili kulübe davet etti.

Trabzonspor Dorukhan Toköz ile anlaşmaya vardı... Bu sezon iddialı bir kadro oluşturan Trabzonspor yabancı oyuncu transferlerinin yanı sıra Türk oyunculara da önem veriyor.

Bordo mavili takım,  yabancı kuralını da hesaba katarak çalışmalarını hızlandırırken Beşiktaş'tan ayrılan ve bonservisi elinde olan Dorukhan Toköz ile görüşmelere başladı.

Yurt dışına gitmek istediğini ifade eden ancak istediği teklifi henüz alamayan Dorukhan'la ilk teması teknik direktör Abdullah Avcı kurdu. Avcı, Beşiktaş'tan eski oyuncusunu Karadeniz ekibine çağırdı.

Dorukhan Toköz, Trabzonspor'un teklifini kabul etti. Getafe ile de görüşmeler gerçekleştiren 25 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Beşiktaş formasıyla 37 maça çıkmıştı. Resmi açıklamanın gün içinde yapılması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 29.7.2021 10:30

İLGİLİ HABERLER