Dursun Özbek'i ağlatan mektup
G.Saray Başkanı, “Harçlıklarımızı biriktirerek bizler de bileklik almak istiyoruz. Ama bulamıyoruz. Parasını yollamamız şartıyla 100 tane gönderir misiniz” sözleri karşısında duygulandı. “İşte gerçek G.Saraylılık. Bu bilek bükülmez” yorumunu yaptı.
DİYARBAKIR'DAN GELEN MEKTUP
Habertürk'ün haberine göre; Başkan Dursun Özbek, 6 günde 465 bin bileklik sattıklarını belirterek Sarı-Kırmızılı taraftarlara teşekkür etti. Başkan Özbek’in kulübün maddi durumu hakkında bilgiler verdiği konuşması sırasında Diyarbakırlı minik öğrencilerden gelen bir mektup, Özbek’i gözyaşlarına boğdu. Merhum başkan Özhan Canaydın’ın adına Diyarbakır’da yaptırılan ilkokulda okuyan öğrencilerin, öğretmenleri ile birlikte kaleme aldıkları duygu dolu mektupta, bileklik alabilmek için harçlıklarını biriktirmeye başladıklarını belirterek, “Kulübümüze bu zor günlerde katkıda bulunabilmek için harçlıklarımızı biriktirerek bizler de bu bilekliklerden almak istiyoruz. Ancak burada o bileklikleri bulabilmemiz çok zor. Lütfen parasını yollamamız şartıyla bizim için 100 tane bileklik gönderebilir misiniz?” ifadelerini kullandıkları ve para yatırabilmek için bir de banka hesap numarası istedikleri öğrenildi.
HEMEN BİR KOLİ BİLEKLİK YOLLADI
İşte bu mektubu okuyan ve oldukça duygulanan G.Saray Başkanı Dursun Özbek’in, ‘İşte Galatasaraylılık bu’ diyerek gözyaşlarına hakim olamadığı ve hemen minik öğrencilerin isteğini yerine getirerek kendisi tarafından hediye edilmek üzere bir koli bilekliği Diyarbakır’a gönderdiği belirtildi. Başkan Özbek, dün bu konuda yaptığı açıklamada da mektubu okuyunca gözlerinin dolduğunu itiraf ederek, "Bu projenin G.Saray’ı 7’den 70’e kenetlediğini görmek beni ayrıca mutlu ediyor" diye konuştu.
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:11