Gündem
  • 28.6.2007 17:00

ECE GÜRSEL DE SELÜLİTLİ ÇIKTI

RAMAZAN ALMAÇAYIR
İSTANBUL - Kendisinin de selülitleri olduğunu söyleyerek Hülya Avşar'a destek veren ünlü manken Ece Gürsel, Bülent Ersoy ile Popstar yarışmacısı Armağan'ın nişanlanmasını ise, "Ismarlama ilişki olmaz, kadere inanmak lazım" şeklinde yorumladı.
Manken Ece Gürsel, Kadıköy'de bir güzellik merkezinde üzerine giydiği hemşire önlüğü ile selülit tedavisinde umut olarak gösterilen "Vela Smooth" isimli ürünü tanıttı. Güzel manken, daha sonra sedyeye uzanarak sağ bacağına ürünle tedavi yaptırdı. Makineden çok memnun kaldığını söyleyen Ece Gürsel, daha sonra aleti eline alarak genç bir kızın karın bölgesine uygulama yaptı. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Gürsel, magazin basınında bikiniyle yakalandıktan sonra selülitleriyle gündeme oturan
Hülya Avşar'ı savunarak, "Benim bile yaşım çok genç olmasına rağmen az da olsa selülitim var. Ancak bunları bu tedavi yöntemiyle yok etmeye çalışıyorum. Şu an endişe edecek bir selülitim yok. Hülya Avşar'ın da söylediği gibi ışık ters vurduğu zaman çekim yapıldığında selülit varmış gibi gözüyor" dedi.
Ece Gürsel, Bülent Ersoy ve Popstar yarışmacısı Armağan'ın nişanlanmasıyla ilgili olarak da, "Bence ne yaşın ne kültürün ne de boyun önemi var. Kadere inanmak lazım. Ben de eskiden büyük konuşuyordum. Ama karşıma benim de farklı kültürlerde olan birisi çıkınca bir birliktelik yaşadım. Ismarlama ilişki olmaz. Kaderde ne varsa yaşanır. Onu yaşamak lazım" diye konuştu.
Ece Gürsel, öldürücü Afrika sıcaklarının ise kendisi için çok güzel geçtiğini söyledi. Antalyalı olduğunu için sıcağı sevdiğini belirten güzel manken, "Sıcakları seviyorum. İnsanlar sıcaktan öldük bittik derken ben makyajımı yapıp sokakta rahat rahat dolaşıyorum. Hafta sonu da Antalya'ya gidip güzel bir tatil yapacağım" şeklinde konuştu.
Gürsel, ilerleyen dönemlerde oyunculuk dersi alacağını söyleyerek, bir televizyon kanalının düzenleyeceği modellik yarışmasında da bir yarışmacıya partnerlik yapacağını ifade etti. Askılı kırmızı bir elbiseyle tanıtıma katılan Gürsel'in sırtındaki dövme ise dikkat çekti.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:49

İLGİLİ HABERLER