Asayiş
  • 31.3.2022 09:46

Edirne'deki 4 kişilik katliamı yapan cani yakalandı.. Bakın kim

Edirne'de 4 kişi katliama kurban gitmişti! Şok gelişme: Kanlı elbise detayı!

SON DAKİKA HABERLERİ... Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'ne bağlı Elmalı Köyü'nde aynı aileden 4 kişinin hunharca öldürüldüğü korkunç katliamla ilgili şok bir gelişme yaşandı. Güner Ailesi'nin uzun yıllar kapı komşusu olan ve daha sonra Çorlu'ya taşınan Sarı lakaplı Berk E. Jandarma tarafından gözaltına alındı. Berk E.'nin Çorlu'daki evinde yapılan aramada kanlı elbiselerin yanı sıra 900 adet tabanca mermisi ve iki adet av tüfeği ele geçirildi. O gece köyde silah seslerini kimsenin duymayışının nedeninin infazın susturuculu silahla işlenmiş olabileceğini gündeme getirildi. Berk E. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SON DAKİKA | Edirne'de 4 kişi katliama kurban gitmişti! Şok gelişme: Kanlı  elbise detayı! - Galeri - Yaşam

Köyde hayvancılıkla uğraşan Güner ailesinin her gün düzenli olarak bıraktığı sütleri kooperatife bırakmadığını fark eden Süt Toplama Birliği Başkanı aynı zamanda köy muhtarı Mustafa Korucu önce Mehmet Güner'i ardından Anıl Güner'i telefonla aradı.

SON DAKİKA | Edirne’de 4 kişi katliama kurban gitmişti! Şok gelişme: Kanlı elbise detayı!

KATLİAMDA SUSTURUCU SİLAH İZİ

Olay yerine kısa sürede Jandarma ekipleri ulaşırken yapılan ilk incelemede Anıl Güner'in olay sırasında kahvede olduğu eve gelince durumu fark ettiği katil ya da katillerle uzun süre boğuşma yaşadığı, çıkan arbedede 5 el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi. Katil ya da katillerin Güner ailesini öldürdükten sonra evde uzun süre ziynet eşyası ve para aradığı da ortaya çıktı.

SON DAKİKA | Edirne’de 4 kişi katliama kurban gitmişti! Şok gelişme: Kanlı elbise detayı!

Evde 20'den fazla boş kovan tespit edilirken, silah seslerini o gece köyden hiç kimsenin duymayışının nedeninin katliamın susturuculu silahla yapıldığı iddiasını gündeme getirdi.

SON DAKİKA | Edirne’de 4 kişi katliama kurban gitmişti! Şok gelişme: Kanlı elbise detayı!

İddialara göre, Anıl Güner'in katil ya da katillerle uzun süre mücadele ettiği, yüzünün defalarca evdeki pencere ve duvarlara vurulması sonucu yüzünde derin kesiklerin oluştuğu, boynuna bir el, göğsüne ise 4 el toplamda 5 el ateş edilerek öldürüldüğü, anne ve babanın kafasına ateş edildiği, bağırışları duyup tüfekle dışarıya çıkan dede Mehmet Güner'in ise omzundan ve boynundan vurulduğu belirlendi.

SON DAKİKA | Edirne’de 4 kişi katliama kurban gitmişti! Şok gelişme: Kanlı elbise detayı!

ESKİ KOMŞU GÖZALTINDA

Soruşturmayı çok yönlü olarak sürdüren Jandarma timleri dün akşam saatlerinde olayla ilgisi olduğu ileri sürülen Güner ailesinin uzun yıllar komşusu olan ve köyde Sarı lakabıyla bilinen Berk E.'yi (25) gözaltına aldı. B.E. Jandarma'daki sorgulamasında suçlamaları kabul etmedi.

Uzunköprü Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla dün akşam saatlerinde Berk E'nin Çorlu'da yaşadığı evde polisler tarafından arama yapıldı.

KANLI KIYAFET ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan aramada şahsa ait kanlı kıyafetle, ayakkabılar, 2 adet av tüfeği ve 900 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

El koyulan suç unsurları Uzunköprü Jandarma Komutanlığı görevlilerine teslim edilirken, sorgusu tamamlanan Berk E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 31.3.2022 09:54

İLGİLİ HABERLER