Gündem
  • 30.11.2021 09:52

Ege Denizi'nde İzmir açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem!

AFAD, Ege Denizi'nde İzmir'in Urla ilçesi açıklarında saat 07.00'da 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği 3.97 kilometre olarak ölçülürken sarsıntı İzmir ve Manisa'dan da hissedildi. 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından Ege Denizi'nde saat 07.09'da 4,3 büyüklüğünde bir artçı deprem meydana geldi.

Son Dakika haberine göre Ege Denizi'nde İzmir'in Urla ilçesi açıklarında 5,1 büyüklüğünde bir Deprem meydana geldi.

İZMİR VE MANİSA'DAN HİSSEDİLDİ

Depremin derinliği 3.97 kilometre olarak ölçüldü. Sarsıntı İzmir ve Manisa’dan da hissedildi.

AFAD'DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

AFAD'dan yapılan açıklamada "Ege Denizi'nde İzmir'in Urla ilçesi açıklarında saat 07.00'da 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

SAAT 07.09'DA 4.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE ARTÇI DEPREM

AFAD, Ege Denizi'nde İzmir'in Urla ilçesi açıklarında saat 07.09'da 4,3 büyüklüğünde bir artçı deprem meydana geldiğini duyurdu.

AFAD: OLUMSUZ BİR İHBAR BULUNMUYOR

AFAD, "Geçmiş olsun İzmir. Urla ilçesi açıklarında meydana gelen #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir" açıklamasını yaptı.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI SOYER'DEN AÇIKLAMA

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer de Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "Ege Denizi'nde meydana gelen ve şehrimizde de hissedilen deprem sonucunda herhangi bir hasar gerçekleşmemiştir. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 30.11.2021 09:58

İLGİLİ HABERLER