Gündem
  • 21.9.2012 14:13

'Eğer Türkiye bir terör batağı haline dönüşmüşse...'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Niçin Oslo'yu gündeme getiriyorsunuz' diyorlar. Eğer, Oslo görüşmelerinden sonra Türkiye bir terör batağı haline dönüşmüşse bunu sormamız lazım. Sormazsak hata yapmış oluruz" dedi.
 

Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada, "Niçin Oslo'yu gündeme getiriyorsunuz' diyorlar. Eğer, Oslo görüşmelerinden sonra Türkiye bir terör batağı haline dönüşmüşse bunu sormamız lazım. Sormazsak hata yapmış oluruz" dedi.
Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun'un Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde PKK'lıların düzenlediği silahlı saldırıda başından tek kurşunla vurularak hayatını kaybetmesine ilişkin, "Ovacık'ta bir savcımız vuruldu. Yürekli, dürüstçe görevini yapan bir savcı. Arkadaşlarının açıklamalarına bakın yürek burkan açıklamalar. 'Lojmana polis istedik verilmedi' diyor. Bu nasıl bir devlet yönetimidir? Savcısını koruyamayan bir hükümetin varlığı Dünya'nın bütün demokrasilerinde tartışılır" diye konuştu. 

 

İHA

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 15:02

İLGİLİ HABERLER