Medya
  • 30.5.2015 17:00

Ekrem Dumanlı'nın etekleri tutuştu

Paralel'de korku paçayı sardı
Bank Asya'ya TMSF tarafından el konulmasının ardından, Paralel ihanet çetesinin yayın organlarından Zaman gazetesi Genel Müdürü Ekrem Dumanlı'yı korku sardı.

Paralel’in amiral gemisi Zaman Gazetesi Genel Müdürü Ekrem Dumanlı çok korkmuş olacak ki, aynı Paralel’in yayın organı Samanyolu Haber televizyonunda Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakınlığı ile bilinen Bank Asya'ya TMSF tarafından el konulmasına tepki gösterdi.

İnsanların zulüm altında inim inim inlediğini iddia eden Ekrem Dumanlı, "Bir anamız diyor ki 'bu örgütse ben mantı yapıyorum ben çorap örüyorum hayır kurumlarına veriyorum. Bu örgütse gelin beni alın' diyor. Ya şu annenin feryadını duymayan AK Partili kardeşim alnınızı secdeye koyduğu zaman cenabı hakkın karşısında mahçubiyet yaşamıyor mu" dedi.

''BUNU FAZLA SÜRDÜRMEMEK LAZIM''

İnsanların içinde müthiş bir korku tüneli içinde yaşama sendromu gördüğünü iddia eden Dumanlı, "korku düdüklü tencere gibidir. Bunu fazla sürdürmemek lazım." diyerek yeni bir Paralel ihanetin sinyallerini verdi.

TERÖR DESTEKÇİSİ HÜRRİYET VE CUMHURİYET’İ SAVUNDU!

AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı fütursuzca eleştiren Dumanlı, "Daha bir hafta önce Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni ve sahibine terör örgütü bilmem neyi diye suçlama yapıldı. Cumhuriyet gazetesi terör örgütü suçlaması yapılıyor bundan daha acı bir şey olabilir mi?'' diyerek terör destekçisi Cumhuriyet gazetesi ve Aydın Doğan medyasına sahip çıktı.

ÖCALAN'A 'SAYIN' DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile gizli bir görüşme gerçekleştiren Ekrem Dumanlı, yayınladığı videosuyla bu görüşmeyi savunmuş ve terör Örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın ismini zikrederken "Sayın" ifadesini kullanmıştı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:08

İLGİLİ HABERLER