Dünya
  • 17.1.2022 21:18

Elon Musk ‘Uyarıyorum’ dedi: İnsanlık yok olacak! Tek kaçış...

Tesla'nın CEO'su Elon Musk, "Kitlesel yok oluşta insanlığın yüzde yüzü yok olacak. İnsanların dünyada kalarak kitlesel yok oluştan kaçma imkanları yok" ifadelerini kullandı.

Tesla'nın CEO'su ve teknolojide dünyanın öncü isimleri arasında yer alan Elon Musk, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Musk, insanlığın olası bir kitlesel yok oluşta yüzde 100 yok olacağını ve tek kaçışın başka gezegenlere yerleşmek olduğunu iddia etti.

Teknoloji alanında dünyanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Tesla'nın CEO'su Elon Musk'tan kitlesel yok oluşla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Sık sık açıklamaları nedeniyle gündem olan Musk, bir kez daha bomba etkisi yaratacak ifadeler kullandı.

Musk, olası bir kitlesel yok oluşta insanlığın hayatta kalamayacağını belirterek, "Kitlesel yok oluşta insanlığın yüzde yüzü yok olacak. İnsanların dünyada kalarak kitlesel yok oluştan kaçma imkanları yok" dedi.

Musk daha sonra insanların kitlesel yok oluştan kaçmaları için tek çıkış yolunu verdi. Musk, "İnsanlar kitlesel yok oluştan kaçmak istiyorlarsa, başka gezegenlere taşınmak zorundalar" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 17.1.2022 20:33

İLGİLİ HABERLER