KAYNAK : Haber Vitrini
ABD'nin California eyaletindeki Merced ilçesinde yaşayan bir emekli şerif yardımcısı, 5 yaşındaki kızı ve üç üvey evladını öldürdükten sonra intihar etti.
Merced İlçesi Şerif Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, eşinden ayrı yaşayan 49 yaşındaki John Hogan, eşi sabah yürüyüşüne çıkınca evine girerek çocukları öldürdükten sonra aynı evde yaşamına son verdi.
Hogan'ın eşi Christine McFadden'ın 17 yaşındaki kızının cesedini yatak odasının dışında bulduğunda dehşet içinde komşusuna giderek polise telefon açtığı, eve gelen polislerin diğer üç çocuk ve emekli polisin cesedini odalarda buldukları belirtildi.
Üvey çocukların 14, 15 ve 17 yaşlarında oldukları açıklandı.
Şerif Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, 1983 ila 1993 yılları arasında görev yapan Hogan, sağlık sorunları yüzünden emekliye ayrıldı.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 15:58