Yaşam
  • 30.7.2009 02:45

'EMRAH MALLARI ÖBÜR TARAFA GÖTÜRECEĞİNİ SANIYOR!..'

İpek, "Emrah bilmiyor aldıkları değil yaptıkları onunla gidecek" dedi..Müzmin bekar Emrah'ın servetini korumak amacıyla sevgilisi Sinem ile evlilik sözleşmesi yapacağını öğrenen yeğeni Yaşar İpek şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

KİMSE EVLENMEZ

Evlilik sözleşmesinin insana yakışmayacağını belirten İpek, "Emrah öbür tarafla, malını, mülkünü, eşyalarını götürmek için anlaşma yaptığını zannediyor. Oysa aldıkları değil, yaptıkları onla gidecek. Onunla bu şartlarda kimse evlenmez. Güvenmiyorsan hayatını birleştirmeyeceksin" dedi.

Küçükken amcasıyla yaşadığı kötü bir anısını anlatan şarkıcı şöyle konuştu: Babam Fahri İpek 1979 yılında vefat ettiğinde annem 28 yaşındaydı. Ben 10 yaşındaydım, en küçük kardeşim 1,5 yaşındaydı. Çocukluğumuzun geçtiği evden polisler bizi atarken bir çilingirin anahtarı değiştirdiğini gördüm. Ev Emrah'ın eviydi o gün bizi dışarı attıran Emrah'tı. 19 yıl geçti hiç unutmadım. Kan bağı hiç önemli değil. Bu çocuklar ne olursa olsun yetim kalmıştı. 13 yaşında kapılarına gittiğimde beni cinayet masasına aldırdılar, göz korkuttular. Şimdi varlıklarından haberim yok."

(bugün)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:01

İLGİLİ HABERLER