ABD’de yayımlanan Maxim dergisi, sinema, televizyon, müzik, spor ve moda dünyasının en başarılı kadını olarak televizyon dizisi ''''Desperate Housewives''''da oynayan Eva Longoria’yı seçti.
İlk on sırada, Longoria’nın ardından Evangeline Lilly, Jennifer Garner, Lindsay Lohan, Jessica Alba, Rachel Bilson, Angelina Jolie, Brittany Murphy, Jessica Simpson ve Sara Foster yer aldı.
2004 yılında Maxim dergisinin listesinde 91. sırada yer alan Longoria, yaptığı yazılı bir açıklamada, birinci sıraya yerleşmesinin inanılmaz olduğunu belirtti.
30 yaşındaki yıldız, bu yılın kendisi için son derece şaşırtıcı geçtiğini ifade etti.
Aynı listede Tom Cruise’ın en son sevgilisi Katie Holmes 22., Ashanti 13., Paris Hilton 20., Anna Kournikova 29., Avril Lavigne 36., Halle Berry 41. ve Jennifer Aniston 88. sırada yer aldı.
Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:04