Spor
  • 14.3.2021 11:36

Enner Valencia'nın yokluğu hesapları bozdu

Enner Valencia'nın yokluğu planları bozdu!

Fenerbahçe’de teknik heyet, Gençlerbirliği sınavı öncesi futbolculardan 3-0 kazanılan Konya maçındaki gibi tam konsantrasyon ve mücadele istedi. Sarı-lacivertli takım ilk yarıda skor bularak rakibin kilidini açmayı hedefliyor.

Fenerbahçe’de bu akşam Kadıköy’de oynanacak Gençlerbirliği mücadelesi öncesi Enner Valencia sıkıntısı yaşanıyor.

Skorer'in haberine göre teknik direktör Erol Bulut’un en çok güvendiği isimlerden biri olan tecrübeli futbolcu adeta joker pozisyonundaydı. Her iki kanatta oynamasının yanı sıra ileri uçta da görev yapabilen Ekvadorlu yıldız; adam eksiltiyor, oyun kuruyor ve daha da önemlisi skora doğrudan katkı yapıyordu.

Valencia özellikle son iç saha maçı olan 1-1’lik Antalyaspor mücadelesinde puanı getiren isim olmuştu. Takımın açamadığı Antalyaspor savunmasını tek başına aşan Valencia, üç kişiyi geçip golünü atmıştı.

Alternatif planlar

Fenerbahçe’de Mesut Özil’in de yokluğu eklendiğinde benzer şekilde kilidi açacak oyuncusu sayısı azalıyor. Bu nedenle teknik heyet, Valencia’nın yokluğunda alternatif planlar üzerinde durdu. Maçın sıkışması durumunda sadece Pelkas’a bağlı olmak istemeyen teknik heyet diğer isimlerin de neler yapması gerektiğini çalışmalarda aktardı. Gençlerbirliği’nin ligdeki konumuna takımın aldanmaması istendi. Rakibin ligde kalmak için mutlaka puan almaya çalışacağının altı çizildi.

Fenerbahçe'de Mesut Özil, koltuk değneklerini attı

Fenerbahçe'nin Antalyaspor ile oynadığı maçta ciddi şekilde sakatlanan Mesut Özil, dün itibarıyla değneklerden kurtuldu.

Fenerbahçe'nin Antalyaspor ile oynadığı maçta ciddi şekilde sakatlanan Mesut Özil, dün itibarıyla değneklerden kurtuldu.

Hürriyet'in haberine göre; 4 Mart’taki Antalyaspor maçında ayak bileğine aldığı darbe sonucu ciddi şekilde sakatlanan ve o günden bu yana koltuk değnekleri ile yürüyebilen Fenerbahçeli Mesut Özil, dün itibarıyla değneklerden kurtuldu.

Önümüzdeki hafta salon çalışmalarına başlayacak olan yıldız futbolcu 1 ay sonra sahalara dönecek.

Güncellenme Tarihi : 14.3.2021 11:39

İLGİLİ HABERLER