Gündem
  • 5.11.2008 01:17

'ENTELEKTÜEL ADAM GİTTİ PİYASA MAYMUNU GELDİ!..'

Kanaltürk'te ekrana gelen Atıf Hoca ile Reklam ve Rekabet, programının konuğu Şahan Gökbakar oldu.
Son zamanlarda en çok eleştirilen kişilerin başında geldiğini belirten Gökbakar, bu eleştirileri ilk başlarda ciddiye aldığını ancak daha sonra çok da önem vermediğini belirtti.
tv8'de program yaparken ufak bir kitleye hitap ettiğini ve bu kitlenin kendisini anti medya duruşu olan, enetellektüel bir kişi olarak kabul ettiğini anlatan Şahan Gökbakar, "atv'ye geçtikten sonra ben ve programım, beraberinde İbo Show'lara katılma süreçleri başladı. İnsanlar, 'bize özel, anti medya duruşu olan, entellektüel bir adam gitti, yerine bir piyasa maymunu geldi' moduna döndüler. Halbuki öyle değil ve dolayısıyla bunu hissettiğin zaman da insanların senden beklentileri ve senin hakkındaki fikirlerini böyle düşündüğün zaman diğer programlarda çok fazla rahat olamıyorsun" dedi.
Abartılı işleri sevdiğinden bahseden Şahan, komedinin kendisi için ne ifade ettiğini şöyle anlattı: "Mevcut düzenin içinde o normal karakter çok farklı ve saçma bir şey yaparsa çok komik olabiliyor. Ben böyle bir şey buldum kendimce. Küçüklükten beri bununla çok eğlenirdim."
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:38

İLGİLİ HABERLER