Gündem
  • 5.12.2021 15:12

Erdoğan: İstanbul yeniden sahibini bulması lazım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın Sakarya'daki toplantısında partililere telefonla seslenerek "2023'le birlikte başta İstanbul olmak üzere kazanmamız lazım" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Sapanca'da düzenlenen AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 15. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Binali Yıldırım toplantıdaki konuşmasını tamamlarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cep telefonuyla katılımcılara hitap etti.

Erdoğan'ın mesajı, Yıldırım tarafından kürsüdeki mikrofondan dinletildi.

"19 YILDA NELER YAPTIK..."

Erdoğan, toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek, 2023'e giden yolda bu tür istişare toplantılarının çok verimli olacağına inandığını söyledi.

AK Parti'nin 19 yılda yaptığı çalışmaların tüm millete anlatılması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, "Eğer bunu, millete mal edemiyorsak bilelim ki vebal altında oluruz. Çünkü hala neler yaptığımızı bilmeyenler var. Bunları milletimize anlatmamız lazım." diye konuştu.

"İSTANBUL YENİDEN SAHİBİNİ BULMALI"

Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı:

"İstanbul, bu işin adeta lokomotifi durumunda olmalıdır, çünkü lokomotif nereye gidiyorsa vagonlar da oraya gidiyor. İstanbul adeta bu işte lokomotiftir. Türkiye'nin şu anda 15 milyon nüfusuyla İstanbul'un, 2023, ardından 2024 olmak üzere, yeniden sahibini bulması lazım. Bu da AK Parti'dir. Şu anda seçimlerden bu yana İstanbul'da çivi çakılmıyor çivi, ağaç dikilmiyor. İstanbul artık garip. 2023'le birlikte yeniden doğuşu, yeniden dirilişi, başta İstanbul olmak üzere, kazanmamız ve kazandırmamız lazım. Onun için yükümüz ağır, Rabb'im yar ve yardımcımız olsun."

Erdoğan'ın bu sözleri üzerine ise salondaki katılımcılardan, 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda' şarkısı duyuldu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul yeniden sahibini bulmalı #1

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul yeniden sahibini bulmalı #2

 

 

Güncellenme Tarihi : 5.12.2021 14:24

İLGİLİ HABERLER