Gündem
  • 19.3.2023 23:31

Erdoğan önde diyen CHP anketçisi linç edildi

Murat Gezici; ‘Erdoğan önde’ dedi! CHP’lilerin hedefi oldu

CHP’ye yakınlığı ile bilinen kamuoyu araştırmacısı Murat Gezici, Sözcü TV yayınında yaptığı açıklamada; 6’lı koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen medyanın FETÖ ile iş birliği yaptığını söyledi. Gezici, anketlerde Erdoğan önde dediği için CHP medyasının hedefi haline geldiğini dile getirdi.

CHP'li Araştırmacı Murat Gezici Sözcü TV'de katıldığı yayında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarolğlu'na yaranmaya çalışan bir medya grubu olduğunu ve bu grubun da FETÖ ile işbirliği yaptığını söyledi.

"ERDOĞAN DAHA FAZLA OY ALACAK"

Araştırmacı elindeki veriyi açıklamaktan korkar oldu. Muhalefetten ben korkuyorum. Biz geldiğimiz zaman korkmayın diyorsunuz ama yanında sopa gösteriyorsunuz. Muhalefet lise müdürü gibi bizi burada da susturuyor. İktidar 20 yıldır burada ama gelip kafamıza sopa dayamadı. Beni bu şekilde tehdit etmedi. Yüksek sesle konuşmadı. Gelecekte ülkeyi yönetmeye talip olan kişinin tarzına bakın. Genel Yayın Yönetmeni kulağımdan tutup atar mı bilmiyorum ama Erdoğan ilk turda Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha fazla oy alacak.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2023 23:37

İLGİLİ HABERLER