Sağlık
  • 13.11.2020 20:23

Erdoğan Şehir Hastanesi açılış töreninde konuştu.

Erdoğan dev hastaneyi hizmete açtı: Balkanların sağlık üssü olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'daki İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi açılış töreninde konuştu. Dev hastanenin bölgeyi sağlık turizmi açısından cazibe merkezi haline getireceğini belirten Erdoğan, "Seçim meydanlarında ne söz verdiysek, göreve geldiğimizde onları tek tek hayata geçirmenin çabası içindeyiz. Biz birileri gibi yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı sağa sola değil doğrudan milletimize anlatıyoruz. Milletimizin icazetini alıyoruz" dedi. Koronavirüs aşı çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Üretilen aşı, tüm insanlığın ortak malı olmalı, şirketlerin kar hırsına kurban edilmemelidir" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan, sağlık çalışanlarına şiddete çok sert tepki göstererek "Sağlık personelimize karşı bazı yerlerde yapılan haysiyetsiz, terbiyesiz bazı saldırılar bunların bir kere kadir kıymet bilmeyişinin bir alameti farikasıdır. Onlarda bedellerini zaten ama bu dünyada ama ebedi alemde ödeyeceklerdir" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'daki İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'dan satır başlıkları:

Girdiğimiz her seçimde bizi zafere taşıyan, 18 yıldır bizi iktidarda tutan sır, 83 milyonun her biriyle tesis ettiğimiz sarsılmaz bağdır.

Biz birileri gibi yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı sağa sola değil doğrudan milletimize anlatıyor. Milletimizin icazetini alıyoruz. Seçim meydanlarında ne söz verdiysek, göreve geldiğimizde onları tek tek hayata geçirmenin çabası içindeyiz.

Bunlar emek vermek gayret etmek üretmek yerine üretene hizmet götürene çamur atmayı marifet sandılar. Ankara'daki sırça köşklerinden gazete köşelerinden milleti aşağılamayı tercih ettiler. Oyunu bir torba kömüre makarnaya satmayacak bir millet olduğunu idrak edemediler. Bu kifayetsiz müsterihleri artık biz de milletimiz de çok iyi tanıyoruz.

 

Güncellenme Tarihi : 13.11.2020 19:37

İLGİLİ HABERLER