Gündem
  • 25.3.2021 16:55

Erdoğan ve siyasetçilerden çok çarpıcı Muhsin Yazıcıoğlu mesajları

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu aramızdan ayrılalı tam 12 yıl oldu. Yurdun genelinde ise ölüm yıldönümünde düzenlenen etkinliklerle anılıyor.
Muhsin Yazıcıoğlu için devletin zirvesinden, özellikle AK Parti ve milliyetçi kanattan çok sayıda mesaj yayınlandı.
İşte onlar..

Başkan Erdoğan'dan Muhsin Yazıcıoğlu mesajı

"TÜRKİYE AŞIĞI YAZICIOĞLU..."

Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

"Türk siyasi hayatında iz bırakan, vatan ve millet sevdalısı bir dava adamı olan Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi vefatının seneidevriyesinde rahmetle yâd ediyorum. Milletimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu, ülkemizin birlik ve beraberliği için bedel ödediği mücadelesi, milli iradeye leke sürdürmeyen tavizsiz duruşu, örnek şahsiyeti, cesareti, yiğitliği ve samimiyeti ile her daim hatırlayacaktır. Türkiye aşığı Muhsin Yazıcıoğlu'na bir kez daha Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, Büyük Birlik Partisi camiasına, sevenlerine ve milletimize baş bağlığı diliyorum."

Ibrahim Kalin
Türkiye devlet görevlisi

Anadolu gibi koca yürekli, samimi, mutevazı, sahici, asil... #MuhsinYazıcıoğlu Ruhun şâd, mekanın cennet, makamın âli olsun güzel insan.

Resim

 Binali Yıldırım
Değerli siyasetçi ve dava adamı #MuhsinYazıcıoğlu'nu vefatının 12. yılında rahmetle yâd ediyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.
 

Resim


Resim

 

Fatma Şahin

 

"...Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey bu sonsuzluğun sahibi Sana ulaşmak istiyorum..." #MuhsinYazıcıoğlu #Üşüyorum Mekanı cennet olsun.

Resim

Resim

 

Ayşe Keşir

 

"Namlusunu millete çevirmiş tanka selam durmam." Vefatının 12'nci yılında saygı ve rahmetle... #MuhsinYazıcıoğlu

Resim

Yavuz Ağıralioğlu

Türk Siyaseti'nin Yiğit Adamı, Şehit #MuhsinYazıcıoğlu'na fatihalar kavuşsun. Duruşunu ve istikametini siyasetimize mihenk eylediğimiz Muhsin Başkan'a özlem, rahmet ve dua ile...

Resim

Resim

 

Mustafa Destici

@Mustafa_Destici

Bazı ölümler insanı ölümsüz kılar. Kayıplar verilse de fikirler yaşar.

Ebubekir SOFUOĞLU

Türkiye'ye daha çok katkısı olabilirdi. O kazandı millet kaybetti. Allahu A'lem, Rabbim ona, senin imtihanın buraya kadar dedi. Koltuk hayatı biter-bitmez sağken bile hatırlanmayan nice eski kudretli omurgasızlar! Öldükten sonra da yaşamak nasılmış bir görün.#MuhsinYazıcıoğlu

Resim

 

Bahçeli: Yazıcıoğlu demokrasi şehididir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirterek ''Merhum, demokrasi şehididir'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2021 17:22

İLGİLİ HABERLER