Gündem
  • 27.9.2022 12:52

Erdoğan : Yunanistan'ı üstümüze salanların niyetini biliyoruz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu..

YUNANİSTAN'I KIŞKIRTARAK ÜZERİMİZE SALANLARIN NİYETİNİ GAYET İYİ BİLİYORUZ

Yunanistan'ı kışkırtarak üzerimize salanların niyetini gayet iyi biliyoruz. Bir yandan hadsizlere haddini bildirirken hedeflerimizden sapmayacak, kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Batı Trakya ve Adalar'a yığılan silahlar bizim için bir anlam ifade etmez. Bizim gücümüz bunların çok ötesindedir. Bunun sözkonusu ülke için gizli bir işgal anlamına geldiğini de hatırlatmak isteriz. Amerika'dan gelen destekler sizi kurtarmaz, sadece patinaj yaparsınız.

KIŞ YAKLAŞTIKÇA BATI DÜNYASINI KORKU SARDI

Kış yaklaştıkça Batı dünyasını korku sardı. Tüm bu can yakıcı hakikatlere rağmen barışa giden yol maalesef bir türlü açılmıyor. Türkiye, samimiyetle çaba harcayan yegane ülke konumundadır. Savaşın ilk günlerinde bizi hata yapmakla suçlayanlar şimdi haklılığımızı teyit ediyor.

BU SIKINTILI SÜREÇTE DE VATANDAŞIMIZI ENFLASYONA EZDİRMEMEKTE KARARLIYIZ

Türkiye, küresel ekonomik krizin menfi yansımalarını da başarıyla yönetmektedir. Diğer ülkeler enflasyonun yanında durgunluk, işsizlik tehdidiyle cebelleşirken bizim istihdam oranlarımız artıyor. Yılbaşından sonra ekonomideki istikrarı, güçlenerek büyümeyi de hep birlikte göreceğiz. Sanayi üretiminde, tarımda, turizmde salgın öncesi dönemleri yakaladık, hatta kimi lanlarda geçtik.Sosyal yardım şemsiyemizi genişleterek, tüm kesimlere destek olarak, gençlerimize sağladığımız imkanları arttırarak milletimize sahip çıkıyoruz. Bu sıkıntılı süreçte de vatandaşımızı enflasyona ezdirmemekte kararlıyız.

KAMPANYAMIZ REKOR BAŞVURU SAYISI İLE ÇOK BÜYÜK TEVECCÜH GÖRDÜ

2023'e yaklaştıkça muhalefet kanadının farklı yollara tevessül edeceği anlaşılıyor. Bizimle hizmette, eserde, projede yarışmayanlar çareyi projelerimize kara çalmakta arıyorlar. Bunun son örneğini sosyal konut projesinde gördük. Tarihi nitelikte adım attık. İlk Evim İş Yerim projemizle milletimizin karşısına çıktık. Muhalefet bizim 1 milyon 170 bin konutumuzu görmemezlikten gelerek inşa edeceğimiz bu yeni konutlara çamur atıyor. Biz inşa etmişiz. , emeklilerimize özel kontenjanlar ayırdığımız bu kampanyamız rekor başvuru sayısı ile çok büyük teveccüh gördü. Düne kadar kiraların yüksekliğinden dem vuranlar siz ne yaptınız?Yapamazsınız. Önüne arkasına bakmadan kampanyayı kötüleme yarışına girdiler.

Bu dönemde Türkiye'nin en büyük talihsizliği de bu takoz muhalefetidir. İnşallah 2023 seçimleri ülkemizde takoz siyasetinin çöp sepetine atıldığı bir milat olacaktır. Bize ve AK Parti'nin illerdeki il başkanlarına önemli görevler düşüyor. Geçtiğimiz 20 yılda ülkemize kazandırdığımız demokrasi ve kalkınma atılımları, gencin yaşlısından her kesimden insanın hayatına dokunan eserler, 2053 vizyonuyla ülkemizin geleceğine dair projesi olan tek siyasi hareket olduğumuzu anlatmamızdır. Bunları anlattığımızda 2023'te müjdeyi vereyim rekor bir oyla Cumhurbaşkanlığı ve MEelis seçimlerini Allah'ın izniyle göğüsleyeceğiz. Ben inanıyorum, inandığımıza göre bu işi Allah'ın izniyle başaracağız.

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 27.9.2022 12:56

İLGİLİ HABERLER