
Erdoğan'dan Bahçeli'le doğum günü sürprizi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir araya geldi
Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasında Külliye'de gerçekleşen görüşme gülümseten anlara sahne oldu. Bahçeli'nin yeni yaşını kutlayan Başkan Erdoğan, "Ne kadar daha gençleştik?" diye sordu. Bahçeli ise "Bu sene 75 olduk efendim." karşılığını verdi.yaklaşık 20 gün aradan sonra bir kez daha itifak ortağı MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.
BAŞKAN ERDOĞAN'DAN DOĞUM GÜNÜ TEBRİĞİ
Başkan Erdoğan, kapıda karşıladığı Bahçeli'ye, "Doğum gününüz kutlu olsun, Rabb'im daha nice yıllara sağlıkla sıhhatle kavuştursun." dedi. Bahçeli de teşekkür ederek "Amin, cümlemize." ifadesini kullandı.
İki ismin son 20 günde ikinci kez bir araya gelmesi açısından önemli bir görüşme olduğu aktarıldı.
Beştepe'deki görüşme 50 dakika sürdü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'ye pastalı doğum günü sürprizi yaptı.
13 ARALIK'TA GÖRÜŞMÜŞLERDİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı ortağı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kabul etmişti.
İkilinin görüşmesi yaklaşık 1 saat sürmüştü.