Gündem
  • 27.4.2021 21:35

Erdoğan'dan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

Erdoğan'dan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emekliye bayram ikramiyesi 1100 olarak kararname ile geçireceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada emeklilere bayram ikramiyesinin 1100 TL 'ye yükseltileceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "1000 + Enflasyon büyük ihtimalle. Enflasyon 85 inşallah 100’e tamamlayacağız. Yani inşallah bin 100 TL olacak. Bunu da meclise kararnameyle bunu göndereceğiz. Vakit kaybetmeden süratle bayrama yetiştireceğiz" dedi.

Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ile ilgili açıklama geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelmişti. Açıklamada Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı ikramiyelerinin ödeneceği tarih aralığını belirten Erdoğan, aynı zamanda enflasyon oranında artış yapılacağını da ifade etmişti. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak ve bayram ikramiyeleri ne kadar olacak?

Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ile ilgili detaylar ve bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağı emekliler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelmişti. İşte ödemelere ilişkin bilinmesi gerekenler…

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı ikramiyesinin mayıs ayının ilk haftasında hesaplara yatacağını belirtti. Buna göre 3 Mayıs – 7 Mayıs arasında ikramiyelerin ödenmesi bekleniyor. Ayrıca Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ile ilgili de müjdeyi veren Erdoğan, temmuz ayının ortasında da Kurban Bayramı ikramiyelerinin yatırılacağını söyledi.

RAMAZAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE KADAR?

Bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Geçtiğimiz yıllarda Ramazan Bayramı’nda bin TL ve Kurban Bayramı’nda bin TL olmak üzere toplamda 2 bin TL ödeme yapılıyordu.

Bu yıl ise enflasyon oranında iyileştirme yapılacağı duyuruldu. Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekliye bayram ikramiyesi 1100 olarak kararname ile geçireceğiz.

Güncellenme Tarihi : 29.4.2021 00:13

İLGİLİ HABERLER