
Erdoğan'dan Muharrem İnce'ye çok sert Pensilvanya cevabı
Erdoğan'dan İnce'ye Pensilvanya cevabı
Manisa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Pensilvanya'ya gitti iddialarına cevap verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Pensilvanya iddialarına ilişkin 'Sen siyasette çok çok çıraksın. Siyaset dürüstlük üister. Senin genelbaşkanın yalancı. Sende erkenden br şeyler kaptın başladın yalana. Bunu ispat etmen gerekir. Bizim Pensilvaya'dan izin almaya ihtiyacımız olmadı. Bunu ispat etmen gerekir, ispat edemezsen namertsin.' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'da konuşuyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;
Unutmayın yaparsa yine AK Parti yapar. 2023'e hedeflerimize ulaşarak ülkemizi 2 kat daha büyütmeye talibiz. Bizim siyasetimiz daima hizmet siyaseti olmuştur.Bizim milletimize efendilik taslamaya değil hizmetkar olmaya geldik.Birileri laf yapar biz icraat yaparız. Akhisarspor'u tarihinde ilk defa Türkiye Kupası'nı kazandıran Akhisar statımız hayırlı olsun. Akhisar uluslararası futbol maçlarında da katılacak. Statımızı yenilemeye karar verdik. AK Parti yatırım demektir, icraat demektir..
VAH ZAVALLI VAH
AK Parti yatırım demektir, hizmet demektir. Anamuhaletin Cumhurbaşkanı adayı yatırım matırım anlamam diyor, doğru anlamaz. Yerli otomobil için ne diyor sayın Erdoğan geriden geliyor diyor, şu hale bak ya, 20 yıl geriden geldiğimizi söylüyor vah zavallı vah, otomobil ihracatından biz 30 milyar dolar kazandık. Ah İnce ah sen nereden geliyorsun. Kanalı İstanbul'u tanımam diyor, senin mensubu olduğun partinin böyle bir şeyi yok ki, bu CHP'nin dikili ağacı var mı?
Bay Kemal de bir garip.İnce Cumhurbaşkanı adayı olunca Bay Kemal Muharrem gel gel diyor, genel başkan kendisi aday olmuyor, aday gösterdiği şahsı çağrışına bak, işi küçümsüyor.
Güncellenme Tarihi : 28.5.2018 17:09