Yaşam
  • 31.1.2007 05:16

ERKEKLER İÇİN PARA MI SEKS Mİ: İŞTE İLGİNÇ SONUÇLAR!..

İngiltere’de yapılan bir araştırma 10 erkekten 3’ünün parayı sekse tercih ettiğini ortaya çıkardı.

Prezervatif üreten Durex firmasının Company dergisiyle ortaklaşa düzenlediği ve 2 bin İngiliz erkeğinin katıldığı anketteki sorular ve ilginç sonuçları şöyle:

1 milyon sterlin mi, seks mi

Erkeklerin yüzde 30’u 1 milyon pound (yaklaşık 2,8 milyon YTL) karşılığında hayatları boyunca seks yapmamaya razı.

Çalışmama karşılığı sekse veda

Durex araştırmasına katılan erkeklerin yüzde 9’u bir daha asla çalışmak zorunda olmasalar seksten tamamen vazgeçebileceklerini söylüyor.

Şampiyonluk mu, seks mi

Erkeklerin yüzde 3’ü tuttukları futbol takımının şampiyon olmasının bunun için kafi geldiğini belirtiyor.

Ömürboyu bedava içki

Katılımcıların yüzde 1’i içki talepleri ömür boyu bedava karşılandığı takdirde cinsel ilişkiden uzak durabileceklerini iddia ediyor.

Ünlü güzelle bir gece

Erkeklerin yüzde 1’i de ünlü bir güzelle bir kez beraber olmalarına imkan tanınması karşılığında bir daha asla seks yapmamayı kabul edeceklerini söylüyor.

Angelina bir numara

Erkeklerin en çok beraber olmak istedikleri ünlüler arasında yüzde 25 ile Angelina Jolie birinci sırada gelirken, Jolie’yi yüzde 22 ile Kelly Brook takip ediyor. Ünlü futbolcu David Beckham’ın eşi, Victoria Beckham, erkeklerin arzuladığı kadınlar arasında sadece onbinde 59 oy alıyor.

Erkekle yatmak gerekse

Erkeklere, "Bir erkekle yatmak zorunda kalsanız, kimi seçerdiniz" diye sorulduğundaysa yüzde 4’ü, "David Beckham" diye cevap veriyor. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:28

İLGİLİ HABERLER