Spor
  • 29.11.2021 01:25

Erman Toroğlu : VAR'dakiler çakallık yapıyorlar...

 Erman Toroğlu Malatyaspor - Galatasaray maçının tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi! "VAR'dakiler çakallık yapıyorlar..."

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, deplasmanda Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Sarı-kırmızılılar Avrupa'da alınan 4-2'lik Marsilya galibiyetinin ardından ligde puan kaybı yaşadı. Fatih Terim'in cezalı olduğu karşılaşma 0-0 sona ererken, birçok tartışmalı pozisyon yaşandı. Emre Kılınç'ın penaltı beklediği ve Galatasaray'ın sayılmayan golünü değerlendiren Erman Toroğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 14. haftasında Avrupa galibiyetinden dönen Galatasaray, Yeni Malatyaspor deplasmanında hüsrana uğradı. Ligde bu sezon beklentileri karşılayamayan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ise taraftarını memnun eden bir performans sergiliyor.Fatih Terim'in yerine Necati Ateş ve Selçuk İnan saha kenarında takımı yönetirken, deneyimli teknik adam, kulaklık aracılığıyla Selçuk İnan'la iletişime geçti.

Zorlu karşılaşma 0-0 sona erdi ve Galatasaray, lider Trabzonspor'un 14 puan gerisine düştü. Karşılaşmada birçok tartışmalı pozisyon yaşanırken, maç sonunda Selçuk İnan, maçın hakemine ve VAR'a isyan etti.

"VAR'DAKİLER ÇAKALLIK YAPIYORLAR"

A Spor yorumcusu ve usta yazar Erman Toroğlu, karşılaşmanın en çok tartışılan pozisyonlarını değerlendirdi.Toroğlu, Galatasaray'ın penaltı beklediği ve iptal edilen golüne dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Erman Toroğlu'nun açıklamaları:

Sadık Çiftpınar, topa müdahale sonrasında kontrolsüz bir şekilde indiriyor. Top taca ya da kornere gitse bir şey olmaz ama top, Emre Kılınç'a çarpıp önüne geliyor. Pozisyon net penaltı.

VAR'daki hakemin kesinlikle çağırması gerekir. Sahadaki hakemlerin geneli korkak, VAR'dakiler çakallık yapıyorlar. Atilla Karaoğlan korkak, VAR'a bırakıyor. VAR'ın çıkması 4 büyüklerin aleyhine oldu. Bağıra çağıra götürürlerdi eskiden işi.Ertaç'ın Halil'e yaptığı harekette faul yok. Diagne faul yapıyor. Gol iptali kararı doğru.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 29.11.2021 01:32

İLGİLİ HABERLER