Spor
  • 26.1.2014 17:27

Ersun Yanal’dan Fenerbahçe taraftarlarına uyarı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Torku Konyaspor ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulunarak, “Şampiyonluk yürüyüşümüze kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.
Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, devre arası kamplarının son derece verimli geçtiğini belirten deneyimli teknik adam, “Ekibimle birlikte ilk yarının fotoğrafını çektik. İyi yaptığımız şeyleri gördük, bunları daha da geliştirdik. Eksiklerimizi tespit edip onları da süratle tamamlamaya çalıştık. İlk yarıdan çok daha güçlü bir şekilde geliyoruz. İkinci yarının zorlu maçlarına hazırız. Tüm futbolcularım artık sahaya çıkmak için sabırsızlanıyor. Çok kaliteli ve yüksek karakterli oyunculardan kurulu çok iyi bir takımız. Şampiyonluk yürüyüşümüze kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“GELİN HER MAÇA TAM KADRO ÇIKALIM”
Yanal, şampiyonluk yolunda Fenerbahçe’nin en büyük gücünün sarı-lacivertli taraftarlar olduğunu vurgulayarak, "Biz onlarla birlikte sahaya 12 kişi çıkıyoruz. Ben maç kadrosunu yaparken, önce 12. adamı ardından diğer oyuncuları tahtaya yazıyorum. O yüzden bu takımın teknik direktörü olarak; 12 numaralı formayı taşıyan taraftarımıza da aynı futbolcularıma yaptığım çağrıyı yapmak istiyorum. Bu sezon her maça tam kadro çıkmak istiyoruz. Tıpkı futbolcularım gibi taraftarımızın da her maçta ‘forma giymesini’ istiyorum. Yani futbol deyimiyle; kesinlikle sakatlık, kırmızı kart, ceza vs. istemiyorum. Şampiyonluk yolunda hepinize ihtiyacım var. Maçları hep birlikte kazanacağız, birlikte şampiyon olacağız ve kupayı hep birlikte kaldıracağız. Bu yürüyüşte sakın ola ki bizleri yalnız bırakmayın, gelin her maça tam kadro çıkalım, tüm gücümüzle bu işin sonunu getirelim. Ligin 2. yarısı; Fenerbahçemiz'e, tüm kulüplere ve Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:10

İLGİLİ HABERLER