Spor
  • 29.4.2010 17:24

ERTUĞRUL SAĞLAM: TABELADA DA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

BURSA - Ertuğrul Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta Galatasaray deplasmanında 2 puan kaybederek, liderliği Fenerbahçe'ye bıraktıklarını hatırlattı.
Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gençlerbirliği ve Galatasaray maçlarındaki puan kayıplarıyla, önemli bir avantajı yitirdiklerini dile getiren Sağlam, ortaya koydukları futbol kalitesiyle şampiyonluğu ne kadar hak ettiklerini herkesin gördüğünü ifade etti.
Olayları objektif bir şekilde değerlendiren herkesin, Bursaspor'un bulunduğu yere hak ederek geldiğini onayladığına işaret eden Sağlam, şunları söyledi:
''Bundan sonra da kendi çizgimizden ödün vermeden mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizim iki, rakibimizin ise üç tane 90 dakikalık mücadelesi var. Ligde kalan iki maçımızı kazanıp, şampiyon olmak için Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Şampiyon olursak, camiamızla bunun sevincini yaşarız ama Allah göstermesin olamazsak da dürüst ve medeni bir şekilde şampiyon olan rakibimizi tebrik ederiz.''
Sağlam, kart cezalısı Zapotocny ile sakatlığı bulunan Ali Tandoğan dışında, takım kadrosunda eksik bulunmadığını belirterek, ''Son 7 maçtır rakiplerimiz bize karşı üst düzey futbol sergiliyor. Zaten bunun dışında başka bir şey de beklemiyoruz. Kayserispor'un da bize karşı ekstra bir motivasyonla çıkacağına inanıyoruz. Maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:16

İLGİLİ HABERLER