Esed rejiminden skandal Türkiye açıklaması

••1 dk okuma
Esed rejiminden skandal Türkiye açıklaması

Hızlı Özet

“Beşar Esed rejimi Dışişleri Bakan Yardımcısı Beşar el Caferi, Türkiye ile görüştüklerini ve bu görüşmelerin sonuçsuz kaldığını öne sürdü.”






Suriye'yi yerle bir eden katil Esed rejiminden Türkiye ile ilgili skandal bir açıklama geldi.



Suriye'yi Rusya ile birlikte kan gölüne çeviren Beşşar Esed tarafından Türkiye'ye yönelik akılalmaz suçlamalar geliyor.



Beşar Esed rejimi Dışişleri Bakan Yardımcısı Beşar el Caferi, Türkiye ile görüştüklerini ve bu görüşmelerin sonuçsuz kaldığını öne sürdü.



Lübnan merkezli Al Mayadeen televizyonuna konuşan Caferi, "Türkiye Golan'dan 4 kat daha büyük Suriye toprağını işgal etti" ifadesini kullanarak skandal bir iftirada bulundu.



Türkiye ile Beşar Esed rejimi arasında görüşmelerinin olduğunu kaydeden Caferi, “Suriye ile Türkiye arasında güvenlik görüşmeleri oldu, ancak neticesiz kaldı” ifadelerini kullandı.



Kaynak: Mepa News




Bu haber 1009 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

JD Vance, Netanyahu'nun yeniden seçilmesi için destek vermekten kaçındı.
Gündem

JD Vance, Netanyahu'nun yeniden seçilmesi için destek vermekten kaçındı.

ABD Başkan Yardımcısı JD Vance, Pazartesi günü yaptığı açıklamada, önümüzdeki hafta yapılacak seçimlerde Benjamin Netanyahu'nun yeniden seçilme yarışına destek vermeyi reddederek, kısa süre önce İsrail Başbakanı'na desteğini açıklayan Başkan Donald Trump'tan ayrıldı.

Habervitrini14361 Görüntüleme
Yunanistan'a bir darbe daha.. Hafter yönetimi Türkiye-Libya deniz anlaşmasını onayladı.. Fidan teşekkür etti
Gündem

Yunanistan'a bir darbe daha.. Hafter yönetimi Türkiye-Libya deniz anlaşmasını onayladı.. Fidan teşekkür etti

Reuters'a konuşan iki milletvekili, anlaşmanın ekonomik, siyasi ve ulusal güvenlik alanlarında stratejik avantajlar sağlayacağını belirtti. Kararla birlikte Libya ile siyasi ilişkilerin kesilmesine yönelik 2020 tarihli karar da yürürlükten kaldırıldı.

Habervitrini13021 Görüntüleme
Azerbaycan arasındaki krizin perde arkasında ne var?
Gündem

Azerbaycan arasındaki krizin perde arkasında ne var?

Azerbaycan'da okullardaki başörtüsü yasağıyla başlayan tartışma, Hakan Fidan ve AK Parti'ye yönelik suçlamalarla diplomatik gerilime dönüştü. Ankara ise krizi büyütmeme mesajı veriyor.

Habervitrini13442 Görüntüleme
Cübbeli Ahmet'ten büyü iddiası! "Kız talebeleri gece kaldırıp büyü yaptırdılar..."
Gündem

Cübbeli Ahmet'ten büyü iddiası! "Kız talebeleri gece kaldırıp büyü yaptırdılar..."

Cübbeli Ahmet Hoca, geçmişte yaptığı bir sohbet sırasında kendisi ve bazı din görevlilerinin büyüyle hedef alındığını iddia etti. Kız öğrencilerin gece saatlerinde büyü yaptırmak için kullanıldığını öne süren Cübbeli, Patrikhane hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Habervitrini10146 Görüntüleme