Asayiş
  • 27.5.2013 12:11

Eşi için baz istasyonu direğine çıktı!..

SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'nde, 1 çocuk annesi eşinin şikayeti üzerine daha önce 1 ay evden uzaklaştırma cezası alan 28 yaşındaki Selim Pelen, eşinin sığınmaevine gittiğini öğrenince, bir GSM şirketine ait baz istasyonuna çıktı. İnmemekte direnen Pelen, getirilen eşinin baygınlık geçirmesi üzerine indi.

Ailevi geçimsizlik nedeniyle mahkemece eşinden 1 ay uzaklaştırma cezası alan Selim Pelen, TEM Otoyolu kenarındaki baz istasyonu direğine çıktı. Çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ile birlikte itfaiye ekipleri de geldi. Selim Pelen'i yakınları cep telefonu ile konuşarak ikna etmek istemesine rağmen başaramadı. Eşi Neslihan'ın  sığınma evine yerleştiğini öğrendiğini, onunla birlikte 5 yaşındaki çocukları Ecrin'in de getirilmesini istedi. Bu isteklerini yazdığı kağıdı pet şişe ile aşağıya attı.

Notu okuyan Jandarma yetkilileri Neslihan Pelin’in babasına ulaştı. daha sonra onun Adapazarı’nda bir sığınma evinde olduğu belirlenince genç kadının olay yerine getirilmesi sağlandı. Neslihan Pelen eşine "Bak ben geldim. Ne olur aşağıya in. Gel konuşalım, anlaşabiliriz" dedi. Konuşmasından sonra Neslihan Pelen’e baygınlık geçirince 112 Ambulans'ına alınarak müdehalede bulunuldu. Selim Pelen bu kez kurulan telefon irtibatı sonrası ineceğini söyledi. Yanına çıkan bir yakını ile birlikte direkten inen Selim Pelen aşağıda bekleyen yakınlarına sarılarak ağlamaya başladı. Kısa süre sonra baygınlık geçiren Selim Pelen 112 Ambulansla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saat 18.30’da başlayan kurtarma operasyonu, saat 22.00 sıralarında sona erdi. Selim ve Neslihan Pelen daha sonra ifadeleri alınmak üzere Akyazı Jandarma Karakolu'na götürüldü.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:59

İLGİLİ HABERLER