Gündem
  • 31.8.2006 01:27

ESKİ SEVGİLİSİNİ SERAY SEVER'İN YAYINDA GÖRÜNCE MEKANI TERKETTİ

İlhan Mansız'ın yeni sevgilisi Seray Sever'le gece kulübüne geldiğini gören eski sevgili Selin Denizli hızla mekanı terk etti


Seray Sever, yakışıklı bulduğunu ama aşk yaşamayacağını açıkladığı İlhan Mansız ile hızlı bir aşk yaşamaya başladı. Hemen her gece sabaha kadar 'Vur patlasın çal oynasın' diyerek eğlenen iki sevgili eğlence turlarına Maçka'daki yazlık Cahide'den başladılar.

PİŞTİ oldular
ÇİçeĞİ burnunda aşıklara Fenerbahçe'li Tümer Metin'in eşi Cansu Metin ile Demet Akalın'ın eşi Oğuz Kayhan eşlik ediyordu. Akalın, İstanbul dışında olduğu için bu dörtlüye katılamamıştı. Cahide'den çıkıp Reina'ya giden yeni aşıklar Mansız'ın ayrıldığı sevgilisi Selin Denizli ile pişti oldular.

Hızlı adımlarla
Selin Denizli gece kulübünde bir anda İlhan Mansız ve sevgilisi Seray Sever'le karşılasınca şok oldu. Hiç renk vermemeye çalışan Selin Denizli'nın hızlı adımlarla mekanı terk etmesi ise gözlerden kaçmadı. Mekana kendi cipiyle gelen Seray Sever ise dönüşte İlhan Mansız'ın otomobiline binerek gitti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:48

İLGİLİ HABERLER