Spor
  • 10.6.2008 03:07

EURO 2008'İN EN KOMİK GÖRÜNTÜSÜ DE BİZDEN ÇIKTI!.

Avrupa Şampiyonası tam gaz devam ederken, İsviçre'de Fransızca yayın yapan M6 kanalında Portekiz- Türkiye maçında Nihat'ın Tuncay'ı düşürmesi geçtiğimiz gece bir programda turnuvanın şimdiye kadarki en komik görüntüsü olarak seçildi. Portekiz maçında ay yıldızlı takımın geliştirdiği bir atakta Tuncay'ın pozisyonunu Nihat bozmuştu. M6 kanalında bu pozisyon sık sık ekrana getirilerek "Türkiye kendi kendini engelliyor. Nihat Tuncay'ı engellemese belki pozisyon gole kadar gidebilirdi" şeklinde yorumlar yapıldı.

Sistem değişmiyor

Portekiz yenilgisinin yaralarını sarmaya çalışan Milli Takım'da, Terim sistemde değişikliğe gitmiyor. Mevlüt'ü kulübeye çekecek olan Terim, Arda ve Emre Güngör'ü 11'de düşünüyor..

Avrupa Şampiyonası'nda Portekiz yenilgisiyle sarsılan Milli Takım bir yandan yaralarını sararken, teknik direktör Fatih Terim, yarınki İsviçre maçına da aynı sistemle yani 4-1-4-1 ile çıkmayı planlıyor. Fatih Terim sisteminden vazgeçmezken, tercihlerinde ise değişikliğe gidecek. Tecrübeli teknik adam, idmanlarda ilk maçta oynatmadığı Arda'yı sol kanatta denedi. Galatasaraylı futbolcuyu Terim'in İsviçre maçında 11'de oynatması bekleniyor. Portekiz maçında bu bölgede oynayan Tuncay büyük eleştiri almıştı. Mevlüt'ü kulübede oturtacak olan Terim'in sağ kanatta ise Tuncay'a şans vereceği kaydedildi. Portekiz maçının iyi isimlerinden Colin Kazım da İsviçre'ye karşı yine ilk 11'de forma giyecek.

EMRE GÜNGÖR 11'E DOĞRU

Fatih Terim'i en çok düşündüren yer ise defans. Gökhan Zan'ın sakatlığında Emre Güngör ve Emre Aşık'tan biri şans bulacak. Servet'in oynamak istemesi ve sakatlığının hızla iyileşmesi üzerine gözler Gökhan'ın yerine çevrildi. Terim'in Zan'ın yerine Emre Güngör'e şans vereceği ve bu futbolcuya dünkü idmanda, "Hazır ol. Sana İsviçre maçında şans verebilirim" dediği öğrenildi.

Yine favori değiliz!

TÜRKİYE'nin İsviçre ile oynayacağı maçın oranları belli oldu. İddaa milli takımın galibiyetine 2.35, İsviçre'nin galibiyetine ise 2.20 veriyor. Beraberlik oranı 3.10. İki buçuk altı oranı 1.65, üstü ise 1.75 olarak belirlendi.
Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:46

İLGİLİ HABERLER