Spor
  • 1.5.2026 22:50

Sergen Yalçın: Tek odağımız kupa

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'de Gaziantep Futbol Kulübü'nü 2 golle mağlup ettikleri müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü'nü deplasmanda 2-0'lık skorla yenen Beşiktaş'ta teknik patron Sergen Yalçın, karşılaşma sonrası değerlendirmeler yaptı.

“HEMEN KUPA MAÇINA HAZIRLANACAĞIZ”

Ligde hedefsiz olduklarını ancak Türkiye Kupası'nı kazanmaya odaklandıklarını kaydeden Yalçın, "Rotasyonlu bir kadroyla oynadık. İyi oynadık. İkinci yarı 2-3 tane pozisyon verdik ama bu maçlarda normal. Sezonun sonu geldi artık. Ligde sadece ilk 4 hedefi var. Konsantre olmak da zor. Bu maçlarda fazla konuşmaya gerek yok. Önemli olan 3 puandı. Hemen kupa maçına hazırlanacağız. Tek odağımız kupa" diye konuştu.

 

Güncellenme Tarihi : 1.5.2026 22:51

İLGİLİ HABERLER