
EUROVİSİON İÇİN NEZ'E OY YAĞIYOR!..
Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil etmesi istenen Nez için internette başlatılan oylamaya şimdiye kadar binlerce kişi katıldı.
Eurovision Şarkı Yarışması'nda bu yıl Kenan Doğulu'nun 'Shake It Up Shekerim' ile 4. olmasının ardından bu kez de 'Önümüzdeki yıl bizi kim temsil etsin?' tartışması başladı. Düşünülen isimler arasında en çok sivrilen ise sesi ve fiziğiyle dikkat çeken 'Nez' oldu. 'Yerli Shakira' olarak tanınan genç şarkıcının yarışmaya katılması halinde iyi bir sonuçla geri döneceğine inananlar 'www.eurovision-turkey.com'da oylama başlattı.
'GURUR DUYARIM'
İlk günlerden ziyaretçi akınına uğrayan sitede Nez'in katılmasının iyi olacağını düşünenler çoğunlukta. Sırbistan'da yapılacak olan 'Eurovision Şarkı Yarışması'na katılması için kendi mailine de mesaj yağdığını söyleyen güzel şarkıcı, 'Beğenilmek ve takdir görmek gerçekten mutluluk verici... Böyle bir teklif gelirse gurur duyar ve kabul ederim' diye konuştu. Uzun yıllar Londra'da yaşayan, ana dili gibi İngilizce konuşup hem İngilizce hem Türkçe şarkı söyleyen üstelik Shakira gibi dans eden Nez için otoriteler de 'Tam isabet' dedi.
Sesi ve dansıyla büyülüyor
En büyük hedefi yurt dışına açılmak ve ödülle dönmek olan Nez yaptığı müziği şu sözlerle anlatıyor; 'Tekno, new age altyapılarının üzerine Türk perküsyonları ve onun üzerine İngilizce vokal yapıyorum. Bazen Yunanca, bazen Hint, çok az Fransız esintileri oluyor. Dansım ise sadece içimden gelen.... Step, tap, modern caz eğitimi aldım ama bunun eğitimini almadım!'