Yaşam
  • 29.6.2008 13:11

EVLİLİĞE "EVET" YERİNE "FENERBAHÇE" DEDİ!

İZMİRLİ fanatik Fenerbahçe taraftarı Alkan Mert, nikah masasında Galatasaraylı eşi “Burçin Özoğul ile Evlenmeyi kabul ediyor musun?” sorusu üzerine “Fenerbahçe” diye bağırırken salondakiler şaşırdı.
Alsancak'taki uluslararası bir nakliye firmasında çalışan 28 yaşındaki Alkan Mert, Eşrefpaşa Semti'ndeki Sebahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde kıyılan nikahla yaşamını, muhasebeci, 29 yaşındaki Burçin Özoğul ile birleştirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı nikah için Fenerbahçe fanatiği Alkan Mert, çeşitli sürprizler hazırladı. Mert, Galatasaraylı eşi Burçin Özoğul'dan habersiz hazırlattığı, Fenerbahçe Marşı'nın çalınmasıyla salona girdi. Şaşkınlık geçiren Özoğul'un elinden tutan Mert, alkışlar arasında nikah masasına geçti. Mert'in, duygusal bir nikah müziği yerine Fenerbahçe Marşı'nı seçmesi, başta eşi olmak üzere salondaki tüm misafirler tarafından önce yadırgandı daha sonra gülümsemelere neden oldu.
İlk şaşkınlığın atlatılması ardından, nikahın kıyılmasına geçildi. Alkan Mert, nikah memurunun, “Burçin hanımla evlenmeyi kabul ediyor musun” sorusuna, ‘Fenerbahçe’ diye bağırırken eşi Burçin Özoğul'u şaşırttı. Mert daha sonra ‘Evet' derken, nikah masasındaki eşi Burçin Özoğul, rahat bir nefes aldı. Farklı bir nikahla karşılaşan kadın evlendirme memuru, bunun üzerine nikah şahitlerine dönüp “Lütfen siz de Fenerbahçe demeyin” diye uyarıda bulundu. Nikahın kıyılması ardından Alkan Mert, eşi Burçin'i öpüp, gönlünü aldı. Çift, Fenerbahçe marşı eşliğinde salonu terketti. Eşinin, nikahta yaşadıklarının ardından kendisine biraz kızdığını ancak, gönlünü almayı başardığını dile getiren Mert, “Benim, Fenerbahçe tutkumu herkes bilir. Fenerbahçe bayrağıyla gömülmek isterim. Kendimiz için en önemli bu günde, taraftarlık anlamında kıyasıya rekabet yaşadığım eşime böyle bir sürpriz yaptım. Önce herkes şaşırdı sonra hoşlarına gitti. Eşimle, anlaşamadığımız tek konu takımlarımız. Birbirimize bu konuda üstünlük kurmaya çalışıyoruz. Şimdilik galip benim” dedi. Mert, eşinden de bir sürpriz beklediğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:15

İLGİLİ HABERLER