Asayiş
  • 16.6.2014 10:50

Eylem yapan işçilerin üzerine yıldırım düştü

KÜTAHYA' da işten çıkartılan 18 işçinin geri alınması için Seyitömer Linyitleri İşletmesi önünde kurdukları çadırda 10 Haziran'dan buyana oturma eylemi yapan işçilerden 25 yaşındaki Ömer Tuncan, yıldırım düşmesi sonucunda yaralandı. Tuncan, kaldırıldığı hastanede gerekli tedavisi yapılıp taburcu edildi.

Sağanak halinde yağan yağmurun ardından çadırların olduğu yere yıldım düştü. İşçilerden Ömer Tuncan sağ kolundan hafif şekilde yaralandı. Arkadaşları tarafından önce Yoncalı Devlet Hastanesi'ne götürülen Tuncan, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ömer Tuncan burada yapılan gerekli tedavisinden sonra geceleyin taburcu edildi.

GÖZLERİMİ HASTANEDE AÇTIM

Tekrar çadırların bulunduğu yere dönen Ömer Tuncan yaşadığı olayla ilgili olarak "Yağmur esnasında biz çadıra girmiştik. Çadırda arkadaşlarla beklerken şimşek çakmaya başladı. Arkadaşlara bir şey anlatırken kolum havadaydı. Birden şimşeğin çakmasıyla kolum bir anda aşağıya inerek uyuşmaya başladı. Ondan sonra bayılmışım. Gözümü hastanede açtım" dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:09

İLGİLİ HABERLER