Yaşam
  • 30.4.2013 01:11

Fahriye Burak Yılmaz'la nerde buluştu?

Adı son dönemde Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop ve daha sonra Burak Yılmaz ile anılan oyuncu Fahriye Evcen, geçtiğimiz gün Nişantaşı City’s de arkadaşıyla alışverişteydi.Burak Yılmaz’ın son olarak Açelya Samyeli Danoğlu ile anılmasının ardından ilk kez yorum yapan Fahriye Evcen, “Her şey ortada. Önce yazdılar sonra kendileri yalanladılar. Söylenecek bir şey yok” dedi. 

Aşk iddialarına yorum yapmayan güzel oyuncu, Burak Yılmaz’ı tanıyor musunuz? Sorusuna ise yorum yapmaktan kaçındı.Genç oyuncu Fahriye Evcen'in adı Hamit Altıntop ile anılsa da işin aslı ortaya çıkmıştı.

Evcen, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Futbol Şubesi'nin başkanlığını yapan Dilara Endican'ın Kuruçeşme'deki evinde başka bir futbolcu ile buluştu.

Buluşmaya ilk olarak adı futbolcu Hamit Altıntop ile aşk dedikodularına karışan ancak "Hakkımdaki haber asılsızdır" açıklamasıyla iddiayı anında yalanlayan Fahriye Evcen, ardından Arda Turan'ın nişanlısı Sinem Kobal geldi. 

Dikkat çekmemek için herkesin ayrı ayrı geldiği Kuruçeşme'deki eve son gelen isim ise futbolcu Burak Yılmaz oldu.Dilara Endican'ın tanıştırdığı iddia edilen ve henüz flört aşamasında oldukları öğrenilen ünlü futbolcu Burak Yılmaz ile Fahriye Evcen Boğaz manzaralı dairede yemek yedi.

Evden önce Sinem Kobal, hemen ardından ise Burak Yılmaz koşar adımlarla çıktı. Burak Yılmaz'ın ayrıldığı sırada Dilara Endican'ın evinin balkonuna kadar çıkıp kendisine el salladığı görülürken.. ünlü futbolcunun yeni aldığı ve adı ile soyadının baş harflerini taşıyan Bentley marka otomobili dikkat çekti. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER