Yaşam
  • 12.10.2021 00:09

Fahriye Evcen göz kamaştırdı!

KAYNAK : MİLLİYET

Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren ve uzun bir aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu Fahriye Evcen, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yeni karelerini paylaştı. Evcen'in pozlarına, beğeni ve yorum yağdı.

Kendisi gibi oyuncu Burak Özçivit ile mutlu evliliği devam eden Fahriye Evcen, oğlu Karan'ın dünyaya getirdikten sonra işlerine ara vermişti. Uzun bir süre sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanan Evcen, yeni sezonda 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisi ile izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

Fahriye Evcen sosyal medyanın diline düştü! - Magazin haberleri

Dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ederken 35 yaşındaki güzel oyuncu, yeni çekilen pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

BİNLERCE BEĞENİ VE YORUM GELDİ

Fahriye Evcen'in çantasının fiyatı dudak uçuklattı - Haberler Magazin

12,1 milyon takipçisi olan Instagram hesabından kırmızı elbiseli karelerini yayınlayan Evcen'e, çok kısa bir sürede 529 binden fazla beğeni ve 5 binden fazla yorum geldi.

Fahriye Evcen göz kamaştırdı

Ünlü oyuncunun "Bir düğün masalı" notuyla paylaştığı fotoğraflarına, "Prenses gibisin", "Çok güzelsin", "Maşallah, çok şıksın" gibi yorumlar yağdı.

Fahriye Evcen göz kamaştırdı

Öte yandan yeni dizisinde, Selçuklu döneminde yaşayan Akça Hatun'u canlandıracak olan Evcen, at binme ve kılıç eğitimi de almıştı. Güzel oyuncu, geçtiğimiz hafta sette çekilen fotoğraflarını yayınlamıştı.

İYİ ANLAŞIYORLAR

"İYİ ANLAŞIYORLAR"

Kurt köpekleriyle poz veren Evcen, paylaşımına; "Akça ve kurtları. Biraz iyi anlaşıyorlar" notunu düştü. Bir çocuk annesi oyuncunun paylaşımı, takipçileri tarafından büyük ilgi görmüştü.

Fahriye Evcen göz kamaştırdı

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda çocukluk fotoğrafını da sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Evcen ile oğlu Karan'ın benzerliğini gören takipçileri ise, "Karan annesinin kopyasıymış" şeklinde yorumlarda bulunmuştu.

 

Güncellenme Tarihi : 12.10.2021 01:40

İLGİLİ HABERLER