Gündem
  • 27.2.2005 20:23

FARUK ÇELİK: ''2007'DE ARZULADIĞINIZ İNSANLARI CUMHURBAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA OTURTACAĞIZ''

BURSA - AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Çelik, hükümetin gündeminde erken seçim bulunmadığını belirterek, ''2-2.5 yıl içinde Cumhurbaşkanlığı gibi son derece önemli bir gündem de önümüze gelecek. Mayıs 2007'de arzuladığınız insanı Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtacağız ve Türkiye istikrar içinde yoluna devam edecek'' dedi.
     Çelik, AK Parti Bursa Kadın Kolları'nın 1. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, erken seçim söylentilerine değindi. Çelik, ''Bazı çevreler (erken seçim var) diye hevesleniyor. Demek ki birileri, kaşarlaşmış siyasetçiler, kenarda fazla kaldılar. Aslında böyle bir talebin olmadığını hepiniz biliyorsunuz'' dedi.
     Faruk Çelik, partiden istifalara ilişkin de ''Gidenler, gidişle ilgili bir tek gerekçe söyleyememişlerdir. İçeriği dolu bir gerekçe şu ana kadar ortaya koyamamışlardır'' diye konuştu.
     Hükümetin önünde 2-2,5 yıllık bir süre bulunduğunu anımsatan Çelik, şunları söyledi:
     ''Bu süre içinde Cumhurbaşkanlığı gibi son derece önemli bir gündem de önümüze gelecek. Bunların tümünü dikkate alarak, muhalefetin durumuna bir bakın. Sandalyeler havada uçuşuyor, birçok sorunları mevcut. AK Parti ise birlik ve bütünlük içinde yoluna devam ediyor. Mayıs 2007'de de arzuladığınız, gönüllerdeki insanları Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtacağız ve Türkiye istikrar içinde yoluna devam edecek.'' Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:11

İLGİLİ HABERLER