Ekonomi
  • 16.1.2020 20:21

Fatih ERYILMAZ’dan Kıbrıs’a Yatırım Çıkarması

Kıbrıs her zaman yatırımcılar için fazlasıyla cazip bir bölge durumunda olmuştur. Nerede ise hız kesmeden bu bölge içerisinde çeşitli ülkelerin iş adamları tarafından yatırımlar yapılmaktadır. Ülkemiz içerisinden de yavru vatan Kıbrıs’a yatırımlar yapılmaktadır.  Fatih ERYILMAZ Kıbrıs'da sın zamanlarda bu bölge içerisine ciddi yatırımlar yapmayı planlamakta olan ülkemizin değerli iş adamları arasında yer almaktadır. Kendisinin ülkemiz içerisinde ve ülkemiz dışında yapmış olduğu birçok mükemmel yatırımı ile tanınmakta ve bilinmektedir. Binlerce insanın istihdam sağlamasına vesile olmuş ve şimdide Kıbrıs ülkesinde aynı şekilde büyük bir yatırım yapmayı planlamaktadır.

Fatih ERYILMAZ yapmış olduğu çalışmalarda ilk olarak dikkat etmekte oldu noktanın çevreye duyarlı ve ekonomik yatırımlar olduğunu dile getirmektedir. Bu şekilde yapılan yatırım ile binlerce insana ekmek kapısı olunurken diğer yaşamakta olan insanlarında hakkına her hangi bir şekilde tecavüz edilmemektedir. Kendisinin Türkiye de ve Avrupa da tanınan bir iş adamı olmasının yanında çevreye duyarlı projeleri ile de tanınıyor olması tesadüf olmamaktadır.

Fatih Eryılmaz son zamanlarda parlamakta olan birkaç sektör içerisinde bir tercih yaparak yatırımlarını yönlendirmeyi düşünmektedir. Birkaç farklı alternatif ile kurmayları ile birlikte bir karar verme aşamasında bulunmaktadır. Bu alternatifler arasında değerli taş madenciliği de bulunmaktadır. Dünyanın birçok yerinde on zamanlarda oldukça büyük bir Pazar konumunda bulunmakta olan değerli taş imalatı noktasında oldukça ciddi bir araştırma yapmakta olan Fatih Eryılmaz  bu nokta da Kıbrıs da büyük bir imkan bulunduğunu ve bu imkanın değerlendirilmesi gerektiğini dile getirmektedir. Ülkemiz içerisinde değerli taş ile ilgili yatırımı bulunmakta olan çok fazla bir iş adamı bulunmamaktadır. Fatih Eryılmaz ile bu sektör içerisinde bulunan boşluğun kapatılmasının ilk adımı olarak bu gelişme kabul edilebilir. Fatih Eryılmaz bu noktada dünya üzerinde kullanılmakta olan en üstün teknolojilerin araştırılması için de bir talimat vermiş olduğu bilinmektedir. Buradan gelecek rapor doğrultusunda kararın netleşmesi ile birlikte yatırımın ilk adımı gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Fatih Eryılmaz bu noktanın dışında farklı birkaç seçenek ile de yatırım araştırması yapmaktadır.

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 16.1.2020 22:24

İLGİLİ HABERLER