Spor
  • 15.10.2005 02:43

FATİH TEKKE: 'UMARIM HOCA TERCİHİMİZ DOĞRUDUR...'

Ligde son oynanan Galatasaray maçı sonrası bel ve kasıklarındaki ağrıların artması üzerine İtalya'ya giden ve burada Milan kulüp doktoruna muayene olan Bordo-Mavili takımın kaptanı Fatih Tekke, önceki gün Trabzon'a döndü. Yeni teknik direktör ile hiç idmanlara çıkamayan Fatih, Vahid Halilhodziç ile önümüzdeki hafta çalışma imkanı bulabilecek.

En geç iki hafta içerisinde sahalara döneceğini ifade eden Fatih Tekke, "İtalya'da Milan kulübü doktoruna kontrol oldum. Benimle yakından ilgilendiler. Doktor, sakatlığımın sinirsel olduğunu söyledi. İnşallah kısa sürede iyileşip sahalara döneceğim.” dedi. Halilhodziç’le ilgili yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını dile getiren Fatih, “Umarım doğru bir seçim yapılmıştır. Ben hocayı tanımıyorum. Trabzonspor olarak zor durumdayız.” diye konuştu. Halilhodziç'in yardımcılığını yapacak olan ve önceki gün Trabzon'a gelen Bruno Baronchelli, dün; milli oyuncuların da katıldığı idmanla görevine başladı.

Bu arada bahis skandalına adı karıştığı için 10 ay futboldan men cezası alan Gökdeniz, Tahkim Kurulu’na başvurarak cezasının 3 aya indirilmesini talep etti.

/İbrahim Şahin - Zaman

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:54

İLGİLİ HABERLER