Spor
  • 15.10.2005 02:36

DAUM'UN 'SÜRPRİZ' KORKUSU!..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, bugün Ankaragücü karşısına süreceği 11’in özellikle hücum hattında kimi görevlendireceği konusunda kararsız kaldı.

Süper Lig’deki 9. hafta karşılaşmasının ardından üç gün sonra Şampiyonlar Ligi’nde puan savaşına çıkacak Sarı-Lacivertlilerde Daum, aslarını Schalke 04 maçına saklamayı planlarken; yaşanacak olası sürprizden ise korkuyor.

Devler Ligi’ndeki Schalke 04 maçı öncesi son ciddi sınavını bu akşam 20.00’de Kadıköy’de verecek olan Daum, uluslararası arenadaki zorlu karşılaşmanın provasını Ankaragücü’yle yapacak. Dünya Kupası biletini cebine koyan Brezilya Milli Takımı ve Gana Milli Takımı’ndan yorgun dönen 11’in en önemli iki ismi Alex de Souza ve Stephen Appiah’ın bu maçta sarf edeceği eforu da düşünen Daum’u kadro içindeki oyuncuların olası sakatlıkları da endişelendiriyor. Daum, son Konyaspor karşılaşmasında etkili bir oyun ortaya koyan Mehmet Yozgatlı ve Olcan Adın gibi yedek kulübesinde oturan isimleri değerlendirmek için bulunmaz bir fırsat olarak gördüğü Ankaragücü maçında ise aslarını dinlendirmeyi planlıyor. Saha kenarındaki oyuncularına böyle bir ortamda şans vererek kendilerine her zaman ihtiyacı olduğunu ve her an hazır olmaları gerektiği mesajını vermeyi düşünen Daum, özellikle forvet mevkiindeki isimleri de Schalke 04 maçına saklamayı düşünüyor. Ancak, hoca değişikliğinden sonra son haftalarda çıkışa geçen Ankaragücü’nün performası Daum’a as kadroyla oynama mecburiyeti yüklüyor. Bu sebeple başarılı çalıştırıcı maça saatler kala hücum hattında zor bir ikilemde kaldı.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü’nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı bugün yapılacak. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecek toplantıda, kulüp genel kurulu da tüzük değişikliği için olağanüstü olarak bir araya geliyor. Gerekli çoğunluk sağlanamazsa, toplantı önümüzdeki hafta çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak.

Kanarya, liderlik arıyor

Kadıköy’de Ankaragücü’nü ağırlayacak F.Bahçe, alacağı üç puanla liderlik hesapları yaparken, Şampiyonlar Ligi’ndeki Schalke 04 karşılaşması öncesi de moral arıyor. Renktaşların, geçmişte oynadığı 84 maçta Kanarya’nın galibiyetlerde, rakibine 53’e 7 üstünlüğü bulunuyor. Başkent temsilcisi, 12 yıldır İstanbul’da üç puanı bir arada göremedi.

MUHTEMEL KADROLAR

FENERBAHÇE

Volkan, Serkan, Önder, Luciano, Ümit, Aurelio, Appiah, Selçuk, Alex, Anelka, Nobre.

ANKARAGÜCÜ

Orkun, H.Kutlu, Ayhan, Burak, Coridon, Franca, Niyazi, Sedat, Zengue, İlhan Mansız, Umut.

Stat: Şükrü Saracoğlu

Saat: 20.00

Hakem: Erol Ersoy

Yayın: Lig TV


/Vahap Söztutan - Zaman

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:54

İLGİLİ HABERLER