Spor
  • 29.9.2021 20:03

Fatih Terim: Yeni bir Galatasaray fikri beni...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Marsilya maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu ikinci maçında Marsilya'ya konuk olacak Galatasaray'da teknik patron Fatih Terim, karşılaşma öncesi Velodrome Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde:

"Rakibimize saygı duyuyoruz"

"Çok iyi bir takımla oynayacağımızdan emin olabilirsiniz. Oyun içinde konsantrenizi kaybederseniz, bunun cezasını kesebilecek bir takım. Rakibimize saygı duyuyoruz."

"Ben Galatasaray'da gözümü açtım"

"Ben, duygularla yaşayan bir insanım. Olumlu-olumsuz tüm hislerini paylaşan, onunla da büyüyen bir insanım. Ben Galatasaray'da gözümü açtım, burada kazandım, burada kaybettim. Hayatımdaki tüm duyguları, neredeyse Galatasaray'la tattım."

"Galatasaray için vazgeçtiklerimden hiçbir zaman pişmanlık duymadım."

"Herkesten bir şey öğrenmeye çalışırım, fikirlerini sorarım... Öğretmek için değil, öğrenmek için de çabalarım. Son aşamada benim kararım beklenir. Belki de sonunda tüm doğruları ve yanlışlar o karara bağlıdır."

"Yeni bir Galatasaray fikri beni çok heyecanlandırıyor"

"Genç oyuncularla yeni bir Galatasaray fikri beni çok heyecanlandırıyor. Onları anlayabildiğimi, onlarla aynı frekansta olabildiğimi görmek beni motive ediyor."

"Bugün Sheriff'in antrenörünü okudum"

"Bugün Sheriff'in antrenörünü okudum. 'Bugün başarımız varsa federasyona teşekkür ederiz, yabansı sayısını serbest bıraktı' diyor."

"Cengiz'le gurur duyuyorum"

"Cengiz, Marsilya'da çok iyi oynuyor. Marsilya'yla uyuştuklarını görüyorum. Seyrediyorum, çok da mutlu oluyorum. Tehlikeli, önemli bir oyuncu. Dikkat etmemiz gerekecek. Onunla gurur duyuyorum."

 

Güncellenme Tarihi : 29.9.2021 20:04

İLGİLİ HABERLER