Medya
  • 29.12.2008 00:02

FATİH ÜREK, PEK ÇOK OYUNUCUN PAPUCUNU DAMA ATTI!..

Şeytanın Pabucu filminde rol alan Fatih Ürek, bir çok oyuncudan daha iyi bir oyuncu olduğunu söyledi.
Fatih Ürek, NTV'de ekrana gelen 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında iddialı açıklamalar yaptı.
Aysun Kayacı ile birlikte 'Şeytanın Pabucu' filminde rol alan Ürek, hikayenin kendisi üzerine yazıldığını belirtti ve oldukça iddialı bir söz söyledi.
Filmin çekimleri öncesinde bazı oyuncuların Fatih Ürek ismini duyunca oynamaktan vazgeçtiği iddialarının hatırlatılması üzerine bu konuda isim bilmediğini vurgulayan Ürek, tiyatro geçmişine sahip olduğunu hatırlattı.
Ürek, "Neden böyle bir şey yapıyorlar? Ben bu saatten sonra artık çok acımasız olacağımı düşünüyorum; olacağım da... Bir çok oyuncudan iyi oyuncu olduğumu düşünüyorum, Türk Sineması'nda. Çünkü tiyatroda çok emek verdim, çok iyi oyuncu olduğumu düşünüyorum. Ben konservatuar mezunu değilim ama konservatuar eğitimi aldık biz. Benim dönemimden olan bir çok arkadaşım şu anda hepsi çok büyük star oldu" diye konuştu.
Ercan Can, Mustafa Uğurlu, Zafer Algöz gibi isimlerin kendi döneminden olduğunu anlatan Fatih Ürek, kendine güvenen birisinin çıkarak 'Fatih Ürek ile film yapacağım' demesiyle bu işin olduğunu vurguladı ve yapımcıya kendisini öneren kişinin ise Tamer Karadağlı olduğunu anlattı.
Müjde Ar'ın da yer aldığı Ağır Roman filminde rol almak istediğini ancak yönetmen Mustafa Altıoklar'ın kendisine rol vermediğini ifade eden Fatih Ürek, Altıoklar ile karşılaşmalarında 'Keşke rol verseydim' dediğini de aktardı. Televizyon Gazetesi

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 02:50

İLGİLİ HABERLER