F.BAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ GÜNAY'DAN TUHAF SÖZLER : BEŞİKTAŞ'A YENİLMEMİZ UEFA ŞANSIMIZI RİSKE SOKMADI
İSTANBUL - Fenerbahçe Teknik Koordinatörü Tamer Güney, Beşiktaş karşısında aldıkları 2-0'lık yenilginin, önümüzdeki sezon için UEFA Kupası'na katılabilme şansını riske atmadığını söyledi.
Güney, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe'nin önünde puan alabileceği 6 maçın bulunduğunu ifade ederek, ''Yaptığım hesaplara göre şansımız devam ediyor'' diye konuştu.
Beşiktaş karşısında maçın 8. dakikasında yedikleri golün oyunlarını etkilediğini anlatan Güney, buna rağmen ilk yarıda siyah-beyazlı takım ile başabaş mücadele sergilediklerini kaydetti.
İkinci yarıda sistem değişikliği yaptıklarını ifade eden Tamer Güney, ''Kişisel bir hatayla yine erken gol yiyince konsantrasyonumuz bozuldu. Beşiktaş daha arzulu ve istekliydi. Maçı da kazandı'' dedi.
Ceyhun ve Hakan'ın bu maç öncesinde kadrodan çıkarılmasıyla ilgili bir soruyu da Güney, ''Sebep sadece teknik. Her antrenörün böyle kritik kararlarda mantıksal bir yaklaşımı vardır. Hafta içinde bu futbolcularla konuşacağız. Çözüme kavuşmazsa yöneticilerle konuşacağız'' diye yanıtladı.
Tamer Güney, 2-3 hafta içinde transferlere yön vermesi amacıyla yönetim kuruluna takımla ilgili bir rapor vereceğini sözlerine ekledi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 19:50